Másokat is felkavar egy évek óta nem látott személy?
Figyelt kérdés
Egy közeli családtagomról van szó, nagyon gonosz volt vele, sárba tiport, megalázott, tönkretett, és ma láttam. Sőt, Boldog újévet is kívánt. Én meg remegtem, majd mikor elment, sírtam, annyira feljöttek bennem a fájó emlékek, érzések. Sosem leszek túl ezen?2013. jan. 9. 16:14
2/27 A kérdező kommentje:
22 és lány
2013. jan. 9. 16:18
3/27 anonim válasza:
Veled volt gonosz, vagy te voltál vele gonosz?
5/27 A kérdező kommentje:
Apámról van szó, és ő volt gonosz... :(
2013. jan. 9. 16:22
7/27 A kérdező kommentje:
Elhagyott minket, adósságot csinált anyunak, nem törődött velem, nem látogatott, beperelt a bíróságon, mert nem akart gyerektartást fizetni, közölte, hogy csak kolonc vagyok számára, és kár volt megszületnem...
Pedig tanulok, nem is rosszul, és ha akad diákmunka, azt is csinálom.
2013. jan. 9. 16:30
8/27 anonim válasza:
7
Ennek a helyzetnek két ember a felelőse, nem csak egy db bűnbakja van. Az édesanyád is masszívan sáros, hogy a te életed így alakult ahogy.
9/27 anonim válasza:
neked ezt kellet volna válaszolni amikor boldog új évet kívánt (majd akkor lesz boldog új évem ha a sírodra hugyozok) a bosszú jó dolog
10/27 anonim válasza:
Hát, egy ilyen apa engem is felkavarna. Megbékélsz majd, ne aggódj, de most még nem vagy rajta túl. Nem tart örökké a fájdalom sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!