Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másokat is felkavar egy évek...

Másokat is felkavar egy évek óta nem látott személy?

Figyelt kérdés
Egy közeli családtagomról van szó, nagyon gonosz volt vele, sárba tiport, megalázott, tönkretett, és ma láttam. Sőt, Boldog újévet is kívánt. Én meg remegtem, majd mikor elment, sírtam, annyira feljöttek bennem a fájó emlékek, érzések. Sosem leszek túl ezen?
2013. jan. 9. 16:14
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
69%

8+

ahogy az édesanyád is felelős, hogy te és az édesapád között ilyen kapcsolat lett, mint amit te itt leírsz.

2013. jan. 9. 16:37
 12/27 anonim ***** válasza:
Kérdező, én anyámmal jártam ugyanígy 20 év "nemlátás" után, és nem, nem kavart fel különösebben, konstatáltam, hogy semmivel sem lett bölcsebb, mint 20 évvel ezelőtt volt, még mindig ugyanazokat a dolgokat fújta. Úgyhogy kapun keresztül diskuráltunk vagy negyed órát, oszt eltávozott. Lehet, 10 év után ez még nem lett volna ilyen békés jelenet, a 20 év már elegendő távlatnak tünt az indulat-nélküliséghez...
2013. jan. 9. 16:38
 13/27 anonim ***** válasza:
57%
Egy volt kolleganőm becsapott 70 ezer forinttal. Nagyon régen. Évekig kerültük egymást, nem is köszöntünk egymásnak. Egyszer egy rendezvényen hatalmas örömmel a nyakamba ugrott és össze-vissza csókolt. A sérelmet abban a pillanatban elfelejtettem.
2013. jan. 9. 16:43
 14/27 anonim ***** válasza:
91%

52%-os, most nem ez a kérdés, amúgy ha az apa azt mondja, hogy nem kellett volna megszületnie, akkor ezek már a saját szavai és elég undorító.

Én egy ilyen embernek sem boldog újévet, sem semmit nem mondanék.

2013. jan. 9. 17:09
 15/27 anonim ***** válasza:

14

Az, hogy az apa-lánya kapcsolat igy alakult, az édesanyja masszívan sáros, az hogy az apa képtelen fékezni a dühét,és csattan a gyereken szintén a két felnőtt a hibás.

Mert bármi történik a két felnőtt között egyik sem engedheti meg, hogy a gyerekkel a kapcsolat idáig jusson.Egyik sem.

És egy ilyen buliba, sosem 1 db ember a felelős-hanem 2-en.A két szülő.

2013. jan. 9. 17:13
 16/27 anonim ***** válasza:

15+

Undorító az, hogy iegy nő idáig hata az apa-lány kapcsolatot romlani.

Na ez tényleg undorító.

2013. jan. 9. 17:14
 17/27 anonim ***** válasza:
*hagyta
2013. jan. 9. 17:16
 18/27 anonim ***** válasza:
52-es, magadnak válaszolgatsz? Ugyanazt írod már 2 oldalon keresztül, bevettél valamit?:D
2013. jan. 9. 17:18
 19/27 anonim ***** válasza:

18

Semmiféle 2 oldalon keresztül nem irtam és nem szoktam magamnak válaszolgatni, max. ha lefelejtek valamit, akkor +-al jelzem.

Jobbulást neked..

2013. jan. 9. 17:21
 20/27 A kérdező kommentje:

Nem Anyukám hibája...

Apám nem akarta igénybe venni a láthatásokat, ő volt az, aki sosem keresett, én hívtam őt fel időnként, de éreztem, hogy nem kíváncsi rám. Arról, hogy apámnak csak a pénz számított, arról megint csak saját maga tehet.

Pedig én tanultam, mint a hülye,hátha büszke lesz egyszer rám... nem lett.

Nagyon ronda dolgokat vágott hozzám... :(

Nem reagáltam, mikor boldog újévet kívánt.

2013. jan. 9. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!