Másokat is felkavar egy évek óta nem látott személy?
8+
ahogy az édesanyád is felelős, hogy te és az édesapád között ilyen kapcsolat lett, mint amit te itt leírsz.
52%-os, most nem ez a kérdés, amúgy ha az apa azt mondja, hogy nem kellett volna megszületnie, akkor ezek már a saját szavai és elég undorító.
Én egy ilyen embernek sem boldog újévet, sem semmit nem mondanék.
14
Az, hogy az apa-lánya kapcsolat igy alakult, az édesanyja masszívan sáros, az hogy az apa képtelen fékezni a dühét,és csattan a gyereken szintén a két felnőtt a hibás.
Mert bármi történik a két felnőtt között egyik sem engedheti meg, hogy a gyerekkel a kapcsolat idáig jusson.Egyik sem.
És egy ilyen buliba, sosem 1 db ember a felelős-hanem 2-en.A két szülő.
15+
Undorító az, hogy iegy nő idáig hata az apa-lány kapcsolatot romlani.
Na ez tényleg undorító.
18
Semmiféle 2 oldalon keresztül nem irtam és nem szoktam magamnak válaszolgatni, max. ha lefelejtek valamit, akkor +-al jelzem.
Jobbulást neked..
Nem Anyukám hibája...
Apám nem akarta igénybe venni a láthatásokat, ő volt az, aki sosem keresett, én hívtam őt fel időnként, de éreztem, hogy nem kíváncsi rám. Arról, hogy apámnak csak a pénz számított, arról megint csak saját maga tehet.
Pedig én tanultam, mint a hülye,hátha büszke lesz egyszer rám... nem lett.
Nagyon ronda dolgokat vágott hozzám... :(
Nem reagáltam, mikor boldog újévet kívánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!