Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másokat is felkavar egy évek...

Másokat is felkavar egy évek óta nem látott személy?

Figyelt kérdés
Egy közeli családtagomról van szó, nagyon gonosz volt vele, sárba tiport, megalázott, tönkretett, és ma láttam. Sőt, Boldog újévet is kívánt. Én meg remegtem, majd mikor elment, sírtam, annyira feljöttek bennem a fájó emlékek, érzések. Sosem leszek túl ezen?
2013. jan. 9. 16:14
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
94%
Hát de már leírtad 20-szor, szerinted ez segít a lány érzésein? Meg eleve, ezek egy hímsoviniszta gyökér szavai, most tök mindegy, hogy mi volt, egy apa akkor sem viselkedhet így a gyerekével.
2013. jan. 9. 17:24
 22/27 anonim ***** válasza:

"Nem reagáltam, mikor boldog újévet kívánt." - Kérdező, akkor tényleg felkavart. Amikor az embert már nem kavarja fel, akkor erre közli, hogy "boldog újévet neked is" és tovább megy a dolgára, hisz ugyanezt csinálja ezekben a napokban ezer más tök közömbös emberrel...

És de, túl leszel rajta, az idő is múlni fog, a kép is árnyalódni fog, ez ilyenkor törvényszerű. Na nem holnapra, évek alatt...

2013. jan. 9. 17:37
 23/27 A kérdező kommentje:

Igen, már 2 éve volt a nagy veszekedés, mikor ezeket a fejemhez vágta, azóta érzem így magam...

és mikor már épp csillapodna, valahogy mindig felbukkan, de igyekszem egyelőre kerülni a társaságát.

2013. jan. 9. 17:49
 24/27 anonim ***** válasza:
Gondolom nem mindegy, hogy valaki a saját apjával, vagy egy 15 éve látott volt osztálytárssal találkozik. Mindkettő ugyanúgy meg tud alázni, de apádtól rosszabbul esik, jobban felkavar. Ha egy volt osztálytársaddal találkozol, aki régen megalázott általánosba mert kövér voltál, gondolom felnőtt fejjel kiröhögöd (jó esetben...). Szóval erre nem tudom milyen választ lehet adni. Nekem nincs olyan személy az életemben, aki fel tudna kavarni találkozáskor. De szerintem 22 évesen felnőtt fejjel remegni meg sírógörcsöt kapni nem normális dolog, rég pszichológushoz kellett volna menned, hogy feldolgozd a dolgokat.
2013. jan. 9. 18:10
 25/27 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig teljesen természetes,hogy felkavart a dolog,főleg,ha érzékeny lelkű vagy alapból is.Nekem is van olyan személy,akinek már a fényképének látványa is felkavar a mai napig,egyszerűen a gyomrom fordul fel tőle.Viszont jó hír,hogy túl fogsz lépni ezen,csak időre van szükség,és sok akaraterőre a továbblépéshez,és természetesen a sérelmeidet el kell engedned.
2013. jan. 9. 18:38
 26/27 anonim ***** válasza:
Kérdező, két év még nem olyan nagy idő. Nyilván nem sírod már esténként tele a párnádat, de egy váratlan találkozás még felkavar. Nem áltatlak azzal, hogy az érzés hamar el fog múlni, mert nem így van ez. De idővel eljutsz oda, hogy közömbös légy. Az apádról van szó, nem egy hülye barátnőről vagy kolléganőről. Súlyos fájdalmat okozott, nehéz ezt megemészteni.
2013. jan. 9. 20:46
 27/27 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy nem vagy a gyereke, és kopjon le, nem vagy rá kíváncsi, mert rosszul vagy tőle. Ennyi.
2013. jan. 11. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!