Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Kinézik nálatok az oviból a...

Kinézik nálatok az oviból a gyereket nyáron, ha a pici babával otthon van az anyuka?

Figyelt kérdés
nem vinném nyáron,de itthon 2és fél hónapig megőrül a kisfiam.apának annyi szabija nincs. a tábor 30ezer egy hétre.
2014. jún. 10. 14:55
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Milyen egészségügyi problémád van?
2014. jún. 13. 22:09
 42/44 anonim ***** válasza:
68%
A 19-es válaszolóval értek egyet. Én is itthon vagyok, tudnék vigyázni rá egész nyáron, de annyira szereti a gyerekeket, hogy vinném! De szóltak az óvó nénik, hogy aki otthon van az ne vigye a gyerekét. Nem értem egyébként, mert szokták mondani az óvó nénik, hogy pl: ma csak 2 gyerek volt. Akkor is ki kell nyitni az ovit, ha csak 2 gyerek van, nem? Akkor is dolgozniuk kell, ha csak 2 gyerek van, nem? Akkor nem mindegy nekik, hogy megy az enyém is?! Én azt hazudtam a kislányomnak, hogy már senki nem jár oviba, egész nyáron szünet van, és így nem szomorú, hogy nem mehet. Szerencsére itthon is feltalálja magát.
2014. jún. 16. 20:15
 43/44 anonim ***** válasza:

Pedagógus anyuka vagyok egy 5 éves ovissal és egy 8 hónapos bébivel...:-)

Igen az ekkora ovis meg tud őrülni a társai nélkül.

Nem nálunk nem néznék ki ha vinném,de a szorgalmi időszak május 31ig tartott és az én lányom a tanév végéig(jún közepe járt oviba.

És azért így mert ha dolgoznék is így menne.Ügyeletbe már nem max velem a munkahelyemre ha beosztanak.

Viszont mint pedagógus tudom,hogy ügyelet sokkal rosszabb pedagógusnak és gyereknek is ha kevés a gyerek.

Egyébként nálunk megy mamákhoz nyaralni mi is megyünk négyesben is,kitalálunk sok programot akár olyat amikor lesz mindkét gyereknek kortársa.

Napirendbe nem bezavaró,reggel elvégzem házimunkát,9kor már játszóterezünk,ott nagy játszhat akár kortársakkal is,kicsi ott szokott aludni,aztán ebéd,mindketten alszanak na akkor jön az én időm,mait magamra fordítok,délután meg csavargunk,7végén meg kirándulunk négyesben,és már el is ment egy hét úgy hogy észre sem vettem.Emellett nagyot befogtam,mosogat, csipetkét csipked,ajtót törölget(nekem nagy segítség ő élvezi,emellett a finommozgása is fejlődik :-)

2014. jún. 18. 14:42
 44/44 anonim ***** válasza:
JObban örülnek, ha nem viszed.
2014. júl. 2. 14:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!