Kinézik nálatok az oviból a gyereket nyáron, ha a pici babával otthon van az anyuka?
Nálunk június 26 - augusztus 1 között teljesen zárva van az ovi. Ez idő alatt itthon lesz a 4,5 éves fiam is. Hugi 8 hónapos.
Augusztusban már lesznek összevont csoportok, előre meg kellett mondani, hogy ki megy, ki nem. Én beírtam a fiam heti 3 napra (kedd, szerda, csütörtök). Megyünk majd augusztusban is pár napra a Balatonra, akkor úgyse megy majd. Egyébként meg szerintem hiányozna neki a társaság, azért a hugival nem tud még úgy játszani, ahogy a kortársaival.
Nem tettek semmi megjegyzést, amiért itthon vagyok mégis beviszem, sőt az ellen sem szoktak szólni, hogy csak pénteken hozom el ebéd után, a többi napon igenis bent alszik.
én dolgozom, nincs 5 hét szabim. férjemmel együtt sincs. lehet, hogy 1 hetet be kell mennie ügyeletbe (másik oviba, amikor a miénk zárva lesz).
na hogy én azért hallgatok minden nap az óvónéniktől és a vezetőnőtől, hogy oldjam már meg máshogy... én se szeretném vinni, de a nagyszülők nem hajlandóak szabit kivenni miattunk. még tesómban bízok, hátha ő úgy veszi ki a szabiját, hogy nekünk jó lesz... :)
szóval nem csak azokat akik otthon vannak. amúgy miért 2,5 hónap?
nálunk júli közepétől van szünet, hivatalosan mától, de mindkét óvónőnk van még egy hónapig, így mindenkit várnak, kirándulások is lesznek még a hónapban. nem túlzás kicsit a 2,5 hónap???
Nálunk csak kérték, hogy aki otthon van, az ne vigye.
Az ok egyszerű, az óvónők is ilyenkor kapják meg a szabadságukat felváltva, így egy összevont csoport van csak a három helyett. Ráadásul az oviban is kell a tisztasági festéseken kívül is felújítani, amire kevés a 3 hét oviszünet, így a hely is kevesebb.
Kisfiam így itthon lesz a másfél éves lányom mellett, de már nagyon várjuk. (tavaly is így volt:)
Egyébként hány éves a kisfiad, hogy "megőrül otthon 2,5 hónap alatt"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!