Kinézik nálatok az oviból a gyereket nyáron, ha a pici babával otthon van az anyuka?
Óvodája válogatja szerintem.
n gyesen voltam a kicsivel, amikor kiscsoportos volt a nagyfiam. Én azt hittem, hogy nyáron ugyanúgy van csoport, úgyanúgy járni "kell", ezért bevittem. 2 nap összevont csoport után láttam, hogy a gyerek ezt nagyon utálja (mármint az összevont csopit) és az egyébként kb 110 gyereket ellátó óvodában volt összesen bennt 25-30, ekkor döbbentem rá, hogy ez a nyári ügyelet nem nekünk szól, bár az óvónők nem szóltak semmit. Aztán 2 nap után odamentem az egyik óvónőhöz és óvatosan megemlítettem, hogy mi talán mégsem jönnénk nyáron, ő nagyon kedvesen és udvariasan elmondta, hogy valójában a nyári ügyelet a nyáron is dolgozó anyukáknak van. Nem volt tolakodó, sem bunkó és csak akkor mondta, amikor én már jeleztem, hogy nem jönnénk. Többször elmentünk nyáron az ovi mellett, de gyeses anyukás gyereket nem láttam sohasem bennt.
Idén nyáron már dolgozom, így a gyerek sajna megy az oviba, mert 2 és fél hónapra nem tudom megoldani az elhelyezését, de nagyon sajnálom, mert kellett neki az az itthonlét nyáron, mégha ez nekem meg is nehezítette a napjaim.
# 16/17
Én meg még több tinit olvasok aki a szüleit szidja,akkor minden szülő egy mocsok szemétláda is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!