Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Kinézik nálatok az oviból a...

Kinézik nálatok az oviból a gyereket nyáron, ha a pici babával otthon van az anyuka?

Figyelt kérdés
nem vinném nyáron,de itthon 2és fél hónapig megőrül a kisfiam.apának annyi szabija nincs. a tábor 30ezer egy hétre.
2014. jún. 10. 14:55
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
43%
Ja, igen. Lehet, hogy az ovononek kenyelmes, de neked is..
2014. jún. 13. 15:32
 32/44 anonim ***** válasza:
36%

Bocsáss meg 30-as,arról nem én döntök kinek a gyerekét veszik fel,és kiét nem.Én beadtam a jelentkezésem,az már az óvoda fent tartóján múlik felveszik-e vagy sem.Mivel felvették ezért ugyanaz legyen rá is érvényes mint a többi gyerekre.Ha olyan óvodába írattad a gyereked,ahol túljelentkezés esetén a munkanélküli meg gyeses anyuka gyerekét veszik fel,helyetted aki menne vissza dolgozni...nos javasolom,keress akkor másik óvodát,mert rossz intézményt választottál.Nálunk szerencsére ez nem állt fent,mert nincs túl jelentkezés,sőt szabad helyek is maradtak,de még egyszer hangsúlyozom,én beadom a jelentkezést,a többi felett nincs hatalmam.

Nekem kényelmes-e? Bizonyos szempontból természetesen,mert pl.nem kell vagyonokat költenem játszóházra,angolra stb bármire amivel le tudom kötni a gyerekem,helyettem megteszi a pedagógus napi 4 órában.Ezen ugyan nekem nincs mit szégyellni....

2014. jún. 13. 16:21
 33/44 anonim ***** válasza:
60%

"megőrül az oviért meg a pajtásokért."

Persze kötelezzük még más anyákat is, hogy vigyék a gyereket oviba, hisz pajtásokra is szüksége van a te gyerekednek.

2014. jún. 13. 16:39
 34/44 anonim ***** válasza:
31%
Látom sikerült leszűrni a lényeget gratulálok :D
2014. jún. 13. 17:08
 35/44 anonim ***** válasza:
72%
Én nem értem , hogy miért veszekedtek! Szerintem azoknak van igaza,akik azt mondják,hogy ha felvették a gyereket és nyitva van az óvoda,akkor viheti is nyugodtan a szülő,hisz joga van hozzá! Ha kevés a gyerek,ha sok, mindegy! Az is mindegy,hogy miért viszi, azért,mert dolgozik,vagy azért,mert unatkozik otthon a gyerek, vagy azért,mert szeret oviba járni,vagy azért,mert a szülőnek igy jó! Nálunk még a tavaszi szünetkor se szóltak,hogy anyukák,tavaszi szünet lesz,ha lehet,ne vigyék a gyereket! Ilyen nincs. Ha nyitva van,akkor menni is lehet,senkit nem szólnak le,ilyet még nem is hallottam!
2014. jún. 13. 18:27
 36/44 anonim ***** válasza:
0%
Igen utolsó, akkor jobb lenne ha azokat a gyerekeket akiknek terhes anya már fel sem vennék, vagy eltanácsolnák.
2014. jún. 13. 19:39
 37/44 anonim ***** válasza:
39%
Mar ne haragudj de en dolgozom napi 8 oraban, es a lanyom ezert ovodas..Es igen. Azert adod be a gyereked, hogy neked legyen konnyebb; az meg igen rossz duma, hogy mert a gyerek megorul otthon..
2014. jún. 13. 20:14
 38/44 anonim ***** válasza:
54%
Hú,és akkor most mit akarsz ebből kihozni?Hogy rossz anya vagyok,mert oviba jár a 4 éves gyerekem? Egyre nevetségesebb vagy,már nem tudsz mibe belekötni.
2014. jún. 13. 20:35
 39/44 anonim ***** válasza:
42%
Elegge zokon vettem volna, ha egyebkent helyhiany miatt az en lanyomat nem veszik fel, de te baromira raersz. Vagy ne vallalj tobb gyereket, ha nem tudod lekotni, mert ugye egyszerubb oviba dugni, mert neked ott a kisebb. Reszemrol itt a pont, ;) ne felejts el egy pirosat nyomni, mert latom, csak az megy! ;) szia! :)
2014. jún. 13. 21:21
 40/44 anonim ***** válasza:
1 gyermekem van,én pedig egészségügyi dolog miatt nem dolgozom most.Ettől még szeretném ha a gyerekemnek átlagos,boldog gyerekkora lenne,amibe az én szemléletem szerint beletartozik az óvóda (ő pedig mindennap elmondja mennyire várja,remélem élesben is tetszeni fog neki) úgyhogy igen én ráérek,de látom munka mellett te is.Tudod mit? Örülj,hogy te dolgozhatsz,és ne idegeneken éld ki a frusztrációdat!
2014. jún. 13. 21:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!