Nálatok az oviban gyakorlat, hogy az óvónéni ordít a gyerekekkel?
Figyelt kérdés
Tegnap mentem a fiamért, az udvaron voltak. Elképedve láttam, hogy nincs senki velük, egyedül vannak a kijárat melletti udvaron, és a kapu tárva-nyitva. Mikor beértem az udvarra, látom, hogy jön az ügyeletes óvónő a lenti udvarról. Ekkor odament két kisgyerekhez, akik nem tudom, mit csinálhattak épp, mert nem tűnt fel semmi durva, de elkezdett ordítani az egyikkel, kvázi torka szakadtából. Valami olyasmit, hogy ne szorítsa meg a másik karját, mert az apja megint neki fog balhézni. De ezt úgy, hogy a gyerek arcához hajolt 5 centire és idegbetegen ordított. A kisgyerek mondta, hogy csak játszottak, de nagyon meg volt ijedve. Bevallom, én is lefagytam. Kérdeztem a fiamtól, hogy ez az óvónéni gyakran szokott így ordítani? Erre mondta a fiam, hogy igen, vele is. pedig az enyém csendes, jó kisfiú, nem szokott panasz lenni rá. Ez az óvónő nem a saját óvónőnk, de sokszor van a fiamék csoportjával ügyeletben. Aggaszt a dolog:( Szerintetek ez mennyire normális és ti mi tennétek, ha egyáltalán tennétek valamit?2014. máj. 29. 10:12
21/24 anonim válasza:
1.
Ne ítéljetek, hogy meg ne ítéljenek!
2.
Amilyen ítélettel ítéltek, olyannal fognak megítélni titeket, és amilyen mértékkel mértek, olyannal mérnek majd nektek is.
23/24 anonim válasza:
Nem óvónő vagyok, de rendszeresen foglalkozok óvodás korú gyerekekkel is. Sajnos tény és való, hogy vannak néhányan akik a szép szóra oda se bagóznak, muszáj felemelnem a hangomat, ha azt akarom, hogy szót fogadjanak, és ezt meg is teszem, ha szükséges. Viszont az, hogy az arcába hajolba ordítsak, szerintem megalázó lenne a gyereknek is, és nekem is. Azt még csak-csak meg tudom érteni, ha egyszer elszakad a cérna, és ezt teszi, de ha rendszeres, akkor ott bizony baj van. Ennek ellenére én nem foglalkoznék vele, maximum megbeszélném a fiammal, hogy igyekezzen nem okot adni az ordításra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!