Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Nálatok az oviban gyakorlat,...

Nálatok az oviban gyakorlat, hogy az óvónéni ordít a gyerekekkel?

Figyelt kérdés
Tegnap mentem a fiamért, az udvaron voltak. Elképedve láttam, hogy nincs senki velük, egyedül vannak a kijárat melletti udvaron, és a kapu tárva-nyitva. Mikor beértem az udvarra, látom, hogy jön az ügyeletes óvónő a lenti udvarról. Ekkor odament két kisgyerekhez, akik nem tudom, mit csinálhattak épp, mert nem tűnt fel semmi durva, de elkezdett ordítani az egyikkel, kvázi torka szakadtából. Valami olyasmit, hogy ne szorítsa meg a másik karját, mert az apja megint neki fog balhézni. De ezt úgy, hogy a gyerek arcához hajolt 5 centire és idegbetegen ordított. A kisgyerek mondta, hogy csak játszottak, de nagyon meg volt ijedve. Bevallom, én is lefagytam. Kérdeztem a fiamtól, hogy ez az óvónéni gyakran szokott így ordítani? Erre mondta a fiam, hogy igen, vele is. pedig az enyém csendes, jó kisfiú, nem szokott panasz lenni rá. Ez az óvónő nem a saját óvónőnk, de sokszor van a fiamék csoportjával ügyeletben. Aggaszt a dolog:( Szerintetek ez mennyire normális és ti mi tennétek, ha egyáltalán tennétek valamit?
2014. máj. 29. 10:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Én saját szememmel láttam,hogy az óvónő rácsapott az egyik gyerek kezére?Ez is elfogadható?
2014. máj. 29. 11:37
 12/24 anonim ***** válasza:
71%
Kerdes, hogy miért tette. Ha unatkozott, akkor nyilván nem. De ha azert, mert elotte az a gyerek mondjuk pofon vágta, akkor teljes joggal tette.
2014. máj. 29. 11:39
 13/24 ivilicious ***** válasza:
46%

Ha az én gyerekemmel ordibálna, úgy leordibálnám, hogy leszakadna a fejem, az biztos!

Akinek nincs türelme, és nem tudja mivel jár ennyi gyerek együtt, ne válassza ezt a szakmát! Lehet húzni a kukás autóra ordibálni!

2014. máj. 29. 11:40
 14/24 ivilicious ***** válasza:
35%
Mármint az ő feje :)
2014. máj. 29. 11:40
 15/24 ivilicious ***** válasza:
56%
Lepontoztak az idegbeteg óvónők :( ugyanez igaz a tanítónőkre is! válasszon olyan szakmát, ahol nem kell türelmesnek lenni.
2014. máj. 29. 13:39
 16/24 anonim ***** válasza:
53%

Próbáld ki egyszer ezt a pályát pár évig, aztán majd meglátod, miylen dolog, amikor: felelősség a gyerekek iránt, gondok otthon, gondok anyagi téren, jönnek a szülők, akik ilyenek-olynok, vagy esetleg mindez egyszerre...

Ha birkatürelemmel végig tudod nyomni, akkor minden tiszteletem a tiéd. Így ne ítélkezzünk, mert azu a legkönnyeb.

2014. máj. 30. 09:56
 17/24 ivilicious ***** válasza:
73%
De,ha tudják,hogy nem türelmesek, és nem való nekik, MIÉRT AZON A PÁLYÁN VANNAK? keressenek mást, istenem! ne más gyerekén vergődjenek!
2014. máj. 30. 10:57
 18/24 ivilicious ***** válasza:
Nekem pl tündér óvónőim voltak, egy hangos szavuk nem volt...szóval nem hiszem,hogy ennek törvényszerűnek kell lennie!
2014. máj. 30. 10:58
 19/24 anonim ***** válasza:
39%
Így van,ha idegbeteg az óvónő,akkor rossz pályát választott!
2014. máj. 30. 11:48
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem amit leírtál egyáltalán nem a normális kategóriába tartozik! Én is hallottam már emelt hangon beszélni az óvónőt, de azzal nincs is bajom, van, amikor ez kell, hogy rend legyen. De nem mindenkivel, aki csendesebb, aki hangosabb, hanem azzal, aki épp olyat tesz, ami ezt indokolja. De az, hogy 5 centiről beleordítok az arcába egy kisgyereknek az idegbeteg emberre vall! A kaput valóban a szülőknek kellene csukniuk és ráhajtani a kallantyút, de azért normális, lelkiismeretes óvónő megnézi, ha kiviszi oda a gyerekeket, hogy rá van-e hajtva és ha nincs, akkor ráhajtja. Egyébként sem normális, ha a gyerekek egyedül vannak az udvaron felügyelet nélkül. Azért van az óvónő, hogy figyeljen rájuk. Azt nem tudom mit tennék a helyedben, talán megpróbálnék a vezetővel beszélni, ha normális beállítottságú. Csak ugye ez necces, mert ha meg nem, akkor annak a gyerek ihatja meg a levét.
2014. máj. 30. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!