Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Óvonéni megpofozta a gyermekem...

Óvonéni megpofozta a gyermekem, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

3 és fél éves kislányom ovis,szeret oviba járni,mindig vidám,minden rendben ment eddig...Ma haza hoztuk,elég furcsán viselkedett,csak ült,csendben volt és egyszer csak elkezdett sirni nagyon,kérdeztük mi a baj,nem mondta.Bement a szobába utána mentünk,hogy mondja meg mégis mi a baj,hát Ő nem ilyen szokott lenni.A válasz ez volt:Óvonéni megvert.Kérdeztem,hogy még is miért,hogy történt.Azt mondja,hogy a többiekkel kiboritották a legot és annak a dobozába bele pakolták a gyümölcsöket,mire az óvonő mindenkit megpofozott.Először hitetlenkedtem,hisz első gyerek,azt sem tudtam mi történik hirtelem.Aztán sorolta,hogy kik kaptak még pofont.Aztán kérdeztem,hogy az óvonéni még is mit csinált addig,míg ti bele pakoltátok a gyümölcsöt a kosárba,hát kiment friss levegőt szippantani,ami azt jelenti,hogy cigizett,ugyanis a szülőin vigyorogva mesélte nekünk az óvonénő,hogy ők ezt mondják a gyerekeknek míg cigiznek.Természetesen,holnap megyek,meghallgatom az óvonőt,beszélek az óvodavezetővel is.Végülis a kérdésem az,hogy volt e valaki hasonlo helyzetben,mi lett a vége?

Válaszokat köszönöm,kérek mindenkit ne legyen rosszindulatú,mert egyelőre én sem tudom hova rakni a dolgot,nem értem,hogy tehet valaki ilyet.Ja és azt nem is irtam,hogy a kislányom miután elmesélte hozzátette,hogy titok,ne meséljem el senkinek azt mondta az óvonéni.Szerintetek?

2014. febr. 6. 21:27
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
84%

Nekem is mondta ezt a lányom, hogy megverte az Ovónéni. Kérdőre vontam, a gyerekek is ott voltak, s mindenki mondta hogy nem igaz.

Égett a fejem...

2014. febr. 6. 21:30
 2/30 anonim ***** válasza:
48%

Igen voltam hasonlo helyzetben 7 evesen, mikor a kedves ovono az unokatestverem vagta pofon, amert a szereplesi proba kozbe kimert menni meginni egy pohar vizet. Erdekes akkoriba anyumek nem reagaltak sehogy!

Ha az enyemre tenne mas a kezet biztos nem hagynam abba! egy gyermeknek sem elonyos helyzet ez!

2014. febr. 6. 21:32
 3/30 anonim ***** válasza:
47%
Huh, ez kemeny. Kivancsi leszek mit deritesz ki. Megirod majd? Tobb dolog is lehetseges...vagy gazdag a gyerek fantaziaja. Vagy total igaz, amit mond, es van egy titkon idegbeteg ovonotok. Vagy kicsit kuszabb ennel a tortenet es tenyleg megerdemeltek egy kis fulest. Nem kell ezert lepontozni, a mi idonkben is el-elcsattant egy saller, senkinek sem lett smemi baja tole. Csak ha megerdemeltuk akkor kaptunk. Es nem mentek be szuleink elverni a tanart/ovonenit. Ez nem rad vonatkozik kerdezo. Csak ugy jott. Ha ugy van, ahogy a kislanykad mondja, amkor ez nem megerdemelt fules volt. Szerintem.
2014. febr. 6. 21:32
 4/30 anonim ***** válasza:
57%

Beszélj a többi szülővel, hogy nekik mesélt-e valamelyik gyerek hasonlót.

Ha igen, akkor irány az óvodavezető, majd a rendőrség, mert ha igaz, egy életre el kell tiltani a foglalkozásától!

A dohányzás no comment...

2014. febr. 6. 21:36
 5/30 anonim ***** válasza:
8%
Na,erre én is kiváncsi leszek,mi lesz a vége...
2014. febr. 6. 21:38
 6/30 anonim ***** válasza:
51%
Nemtudom miért, de itt gyakorin is egyre több ilyet olvasni :( Miért?
2014. febr. 6. 21:39
 7/30 anonim ***** válasza:
76%

Én megkérdezném a felsorolt gyerekeket is, hogy ők mit mondanak. Ha egyezik a "vallomás" a gyerekeknél akkor a szülőkkel együtt az óvodavezetőhöz fordulnék panaszért. Megkérném a vezetőt, hogy álljon elénk az óvónő, és mondja el miért dohányzik amikor a gyerekekre kellene vigyáznia, és miért üti meg őket. Ha úgy látnám, hogy a vezetőség nem "dorgálja" meg az óvónőt, az önkormányzatnál is panaszt tennék.. Ezt is megmondanám a vezetőnek, hogy ezt a lépést is hajlandó lennék végigcsinálni, és neki sem kell attól félnie, hogy nem lesz óvónő..Sok óvónő keres állást.

De ha kiderülne hogy a lányom nem mond igazat, akkor viszont vele beszélgetnék el, mert hazudni sem szabadna..

2014. febr. 6. 21:43
 8/30 anonim válasza:
38%

Holnap mindenkèpp beszèlj az òvonôvel!!

A hùgom most kezdte az òvodàt. Nagyon hamar beszokott. A 3.nap anyukàmnak azt mondta nyugodtan mehet haza. A 4.nap èn mentem èrte az oviba. Egy lila folt volt a kezèn, megkèrdeztem mi törtènt. Azt mondta a húgom vett le egy jàtèkot a polcròl véletlenül leejtette ès szètesett a játèk. Az óvonó felpofozta ès elesett a kishúgom. Másnap anyu bement az igazgatóhoz. Azòta kirugtàk az óvonõt.

Ui: Bocsi hogy hosszú voltam.

2014. febr. 6. 21:50
 9/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Igen,előbb még informálódok,nem szeretnék ajtóstúl berontani,mert benne van a pakliban,hogy nem igaz.Egyelőre nem tudom hova rakni,kicsit levagyok döbbenve,ha ez igy van,nagyon csúnya dolog,hogy hazugságra tanítják a gyerekeket,már hogy a "friss levegőt szippantok" meg ez "titok" dolog.Köszönöm a válaszokat tényleg,megírom mi lett a vége a dolognak.
2014. febr. 6. 21:51
 10/30 anonim ***** válasza:
32%
Legyen kedves indokolja meg az illető, hogy miért lettem lepontozva!
2014. febr. 6. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!