"Nem szeret az óvónéni! " -mit mondjak erre a kisfiamnak?
A kiscsoportos kisfiamat az utóbbi napokban sírva hagyom ott az oviban... az óvónő szerint nem választottam le magamról :(
A kisfiam azt mondja rossz az ovi,mert xy néni mindig locsolja az arcába a vizet és nem szereti őt az óvónéni ...azt már az első napokban tapasztaltam,hogy a sírásra így reagál az óvónő,hideg vízzel mosdat ... az óvónő közölte is,hogy unja,hogy a kisfiam reggel sír ...de mit csináljak ragasszam be a száját? ha kérdezem a sírás okát,akkor az óvónőt emlegeti :(
jesszus, azonnal már ovi!! nem vicc, ez rendesen maradandó károsodást okozhat a gyereknem!!! ez az óvónő egy kiégett barom, kiscsoportossal ilyen csinál??? menj az óvodavezetőhöz és mondd el neki. az alapvető gyermekpszichológiával sincs tisztában, olyan nincs, hogy te leválasztod a gyereket magadról, max. még nem óvodaérett, vagy egyszerűen csak érzékenyebb.
egy pszichológus anyuka
"nem az a dolga hogy szeressen"
kb ennyit
Én is másik óvodát keresnék. És ha felszívnám magam, jelenteném az óvodavezetőnek, hogy tarthatatlan módszereket alkalmaz az óvónő. Bár ezzel sajnos nem biztos hogy sokra mentek, mert gyakran az intézményvezető a dolgozóit védi, ha igazuk van, ha nincs... :(
A kisfiadnak meg mondd meg, hogy bután viselkedett vele az óvónéni (mert a felnőttek is csinálnak ilyet, nem csak a gyerekek!), és keresünk egy olyan óvodát, ahol kedves óvónénik vannak.
Kicsit féltem,hogy én reagálom túl...szerintetek nem?
Az elmúlt nap sikerült sírás nélkül bevinnem,és az óvónő levegőnek nézte,na akkor kezdett el nagyon sírni a kisfiam...szó szerint köszönés nélkül hátat fordított neki...és amikor kérdeztem az okát,akkor mondta,hogy unja,hogy sír.
egyáltalán nem reagálod túl. azonnal ovi, de legalább csoportváltás.
egyébként a többiek nem sírnak? a többi szülő hogy vélekedik erről a burn outos sárkányról??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!