Túlaggódom, mit lehet tenni ellene?
Tudom, hogy túlaggódom és ennyire nem kéne félteni, DE:
Vannak ezek az ovodai kirándulások az állatkertbe, múzeumokba... először nem féltem tőle, de hallottam ilyen történeteket, hogy elveszet a gyerek, elrabolták, történt valami baleset.... azt próbálom belé nevelni, hogy idegenekkel nem beszélünk, maradjon a csoporttal, figyeljen az óvónénikre.... még nem voltak ilyen kiránduláson, de majd mennek. Csak akkor mehet, ha aláírok egy papírt és megtehetném, hogy nem engedem el, de azt sem szeretném, hogy kimaradjon a közös élményekből. Amikor én voltam ovis, utáltam és ezeket a kirándulásokta is. Viszont a fiam szeret oviba menni, kedvesek az ovónénik, sok barátja van... nem tudom mi legyen? Ti is féltetek, hogy a kiránduláson történik vele valami? Hogy tettétek túl rajta magatokat? Hogy nézz ki egy ilyen kirándulás? Hova mentek? Mit csináltak? Megőrülök! :-)
Ha ő szereti kedvesek az óvónénik, megbízhatónak tartod őket, szereti a gyerekeket, akkor én biztos nem fognám otthon a saját (lássuk be kissé irreális) félelmem miatt:)
Ennek nagyon kevés esélye van hogy történne vele bármi, plusz azért ilyenkor az óvónők is még fokozottabban figyelnek, állandóan számolgatják őket.
Nálunk az ovis kiránduláson kifejezetten kértek még 2 szülőt pluszban hogy jöjjön. Esetleg nálatok nem kértek ilyesmit, jelentkezhetnél!
Talán kísérd el az elsöre.
De tudod elég, hogy kimentek sétálni és egyetlen fura pillanatban lelép egy autó elé, vagy egy autó felmegy a járdára, és késsz a baj.
Ennyi erövel maradjatok otthon és csinálj neki gumi szobát.
Gondold végig mit tudsz tenni a bajok megelözésére, és amivel nem tudsz mit kezdeni, azt hagyjad.
Nem, nem szeretném itthon tartani :-). Ez az én félelmem, ő nem tehet róla, nem szeretném ezzel büntetni.... csak olyan furán érzem magam és izgulok, ha rágondolok, hogy vmi baja lesz, kiver a víz.....
Tényleg el lehet őket kísérni ?
Mindenféleképpen elengedem őt :-). Pedig ha elmegyünk a játszótérre akkor nem szoktam törlőkendővel a sarkában lenni, hagyom játszani... akkor sem aggódom ha kutyákkal játszik, rá sem szólok, ha az udvari ruhájában a sárban hempereg.... most nem tudom, hogy mi van velem :-)
Hogy nézz ki egy ilyen kirándulás? Mit csinálnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!