"Nem szeret az óvónéni! " -mit mondjak erre a kisfiamnak?
A kiscsoportos kisfiamat az utóbbi napokban sírva hagyom ott az oviban... az óvónő szerint nem választottam le magamról :(
A kisfiam azt mondja rossz az ovi,mert xy néni mindig locsolja az arcába a vizet és nem szereti őt az óvónéni ...azt már az első napokban tapasztaltam,hogy a sírásra így reagál az óvónő,hideg vízzel mosdat ... az óvónő közölte is,hogy unja,hogy a kisfiam reggel sír ...de mit csináljak ragasszam be a száját? ha kérdezem a sírás okát,akkor az óvónőt emlegeti :(
Már rég nem vinném...
Nem bánt, az ahogy viselkedik a gyerekeddel??
Ne az óvónőt akard kimenteni a gyerek előtt, hanem szegény gyerekedet védd meg az ilyen idiótától!
Meg szakadna a szívem, ha hagynám, hogy bárki így bánjon a fiammal...
Másnak mindenkinek jó...csak nekem nem? Kicsit problémás szülőnek érzem magam :(
Mert legszívesebben megfognám,és elhoznám,de mi a garancia,hogy máshol jobb?
Ácsi ! Kicsit ellentmondásos, amit írsz. Először hideg vízzel spricceli a gyereket az óvónő, utána csak megmosdatja a sírókat. Az első tényleg durva, de a síró gyerekemet én is megmosdatnám, ebben semmi durvaságot nem látok.
A másik dolog, azt írod, a többi szülőnek semmi gondja az óvónővel. Mióta jártok oviba? A másik óvónővel milyen a kapcsolatotok?
Semmi ellentmondás nincs benne...a kisfiam fogalmazott úgy,hogy locsolja az arcába...és valóban nem lenne gond,mindaddig,míg itthon nem ordítana a hajmosástól :(
Amit azóta csinál.
Nem tudom,hogy másnak van-e vele gondja,de neked nem lenne rossz,hogy a gyereked csak abban az esetbe fogadnák el,ha az óvónő elvárásainak tökéletesen megfelelne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!