Mit adhatok még a kisfiamnak köhögésre?
Kisfiam folymaatosan köhögött ma szárazan irritatívan már megőrülünk tőle hogy már mindent adtunk neki és igy se jobb!!
Éjszaka meg mégrosszabb!!
dokinő közölte tiszta a tüdeje .akkor mi baja van
leírom miket adtam neki,
Rinathiol köhögéscsillapító ,hagymatea, simatea sok mézzel ideig óráig jó, aztán megint fuldoklás ,
kinder luuf balzsam ,fenitilcsepp, Calsimuscot folyamatosan adom neki!!
Ugye nem megint arcüreggyulladása van !!??
Nem krupp az biztos, én voltam ilyen gyerekkoromban!!
amint megfáztam ugattam ugy köhögtem!!
Mit adjAK NEKI
Dr Chen patikás Kohoflu szirup, hársfatea, a zuzmót is kipróbálhatod, hátha...
Jobbulást kívánok!
szia,nekünk az jött be,hogy bekentem a mellkasát meg a hátát zsírral(vaj,margarin,libazsír,bármi),rátettem folpakkot előre,hátra,a zsírra,rá egy szorosabb atléta vagy body,ha még kisebb,így aludjon éjszaka.
A fólia alatt tök jól bedunsztolódik a mellkasa és felszedi az összes lerakódát,nekünk ugatós köhögést 2-3 éjszaka alatt totál fellazított hurutosra és utána már teljesen el is múlt!
próbáld ki,tényleg jó!
2-es vagyok, mi is csináljuk a dunsztolást és egy csoda.
Ha kapható vagy az ilyesmire, feltétlen próbáld ki, lányom ugatását csak ez szaggatta fel.
Illetve van még egy szer, ezt most használtam először száraz köhögésre, szintén bejött: Energytől a Grepofit spray, neten tudsz utánanézni, több helyen is kapható, de nem patikákban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!