Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mit adhatok még a kisfiamnak...

Mit adhatok még a kisfiamnak köhögésre?

Figyelt kérdés

Kisfiam folymaatosan köhögött ma szárazan irritatívan már megőrülünk tőle hogy már mindent adtunk neki és igy se jobb!!

Éjszaka meg mégrosszabb!!

dokinő közölte tiszta a tüdeje .akkor mi baja van

leírom miket adtam neki,

Rinathiol köhögéscsillapító ,hagymatea, simatea sok mézzel ideig óráig jó, aztán megint fuldoklás ,

kinder luuf balzsam ,fenitilcsepp, Calsimuscot folyamatosan adom neki!!

Ugye nem megint arcüreggyulladása van !!??

Nem krupp az biztos, én voltam ilyen gyerekkoromban!!

amint megfáztam ugattam ugy köhögtem!!

Mit adjAK NEKI

2013. okt. 26. 20:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
nálunk is , nappal Erigon szirup- köptető, de ezt estére már nem szabad adni, estére meg köhögéscsillapító, plusz calcimusc. A köhögéscsillapítónak a cetirizin cseppet adom 15 cseppet. Bár azt írja hogy 6 év alatt nem lehet nekünk a dokinő ezt mondja mindig. A lányom 4 éves és most azt tapasztaltam, hogy hallucinál tőle!! Úgyhogy túl lett adagolva, nagyon örülök neki. Holnap mi is dokihoz megyünk, mert állandóan köhög de nem tudom mitől. Allergológiára januárra kaptunk időpontot!!
2013. okt. 28. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!