Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mit gondoltok, messzinek...

Mit gondoltok, messzinek számít az az ovi, ami kocsival 20 percnyire van? Napi szinten ez nem sok utazás, ugye?

Figyelt kérdés
Tetszik egy ovi, de 20 perc kocsival tőlünk. Még nincs tapasztalatunk, első gyerek, de napi 2x20 perc nem sok neki kocsival? Belefér ez az utazás a jobb ovi érdekében? Mit gondoltok?
2014. febr. 5. 10:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem nem férne bele, mert kapásból 8-10 ovi van a környéken ami ennél közelebb van, a legközelebbi gyalog 3 percre. De ha olyan helyen laknék, ahol a közelebbi is csak picit közelebbi, akkor megfontolnám a szimpatikusabb ovit.
2014. febr. 5. 10:37
 2/11 anonim ***** válasza:
hát nem tudom, még ha ő élvezné is a kocsikázást, benzinben már lehet nem érné meg. vagy ha épp valamelyikőtök nem ér rá, rokon vagy bárki onnan nehezebben hozza haza a gyereket. meg az ovi az elvileg adott, azt nem lehet választani. bár én is első gyerekkel vagyok várandós, tehát sok tapasztalatom nekem sincs de úgy tudom. mi faluban lakunk tehát nem kérdés hova megy majd a gyerek oviba hacsak nem költözünk addig. a többivel mi a gond? mennyire van a legközelebbi?
2014. febr. 5. 10:38
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem sok, beleférne. De nem csinálnék ilyet. Nem lehet olyan rossz a közelebbi. Ovi az ovi. Mindegy hol van. Suliért már kocsiznék ennyit, de oviért nem. Meg ez csak szerinted jobb ovi, a gyereknek nem biztos, hogy jobban tetszene.
2014. febr. 5. 11:01
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem íratnám oda.

Számolod ki, az neked reggel oda vissza, meg délután oda vissza mennyi benzinben!

2014. febr. 5. 11:15
 5/11 anonim ***** válasza:

mi költöztünk, de nem lett kész a lakásunk szeptemberre így 2 hónapig kocsokáztunk. nekem nagyon kimerítő volt, napi 1,5 órát ültem kocsiba az ovi miatt. de szerettem volna, hogy egyszerre kezd a többiekkel, így bevállaltuk, de hosszútávon nem csinálnám.

gyereknek nem volt megterhelő mert reggel megreggelizett a kocsiban, hazafelé nasizott, elnézelődött, na de 3 éven keresztül elég húzós. ha meg a kocsival valami gond van, mit csinálsz?

2014. febr. 5. 12:30
 6/11 anonim ***** válasza:
Én is keresnék egy közelebbit. 20 perc autóval az minimum tizenvalahány km oda, ugyanennyi vissza. Sok a benzinköltség, arról nem is beszélve, hogy a gyereknek nagyon jó levezetés, ha néha sétálva is tudtok hazamenni az oviból.
2014. febr. 5. 17:59
 7/11 anonim ***** válasza:
Nálunk így lesz. A kislányom abba a városba fog járni oviba(remélhetőleg), ahol dolgozom. Nekem így lesz a legegyszerűbb. A férjem nem tudná otthon sem vinni reggel vagy hozni délután, így ez maradt. A helyi oviban egyébként is nagyon ellenszenvesek voltak, és nagyon sokan panaszkodnak rá. Ha nektek nem megterhelő anyagilag, és esetleg ott is dolgozol, mindenképp érdemes átgondolni, mert nem biztos, hogy rossz döntés. Nem sok neki annyi utazás szerintem.
2014. febr. 5. 19:36
 8/11 anonim ***** válasza:
neki nem sok szerintem az a kérdés inkább neked sok e ? illetve tényleg olyan jó ovi e illetve hogy nektek az e körzetes ovitok e mert sok helyen elsősorban a körzetes gyerekeket veszik fől utána maradék helyre a nem körzeteseket is .
2014. febr. 6. 13:11
 9/11 anonim ***** válasza:

Maga a gyereknek nem sok! Nekem sok anyagilag,de például most semmi választási lehetőségem sincs,így nekünk is ennyi lesz minimum.

Itthonról a lányomnak az ovi 15 perc,az ovitól a fiamnak a családi napközi szintén 15 perc,a napközitől a munkahely 10 perc. Így reggel 6:10 körül indulunk és kb 7:30-ra beérünk a munkahelyre. Délután 4-kor végzünk és kb 17:30-ra fogunk együtt hazaérni

2014. febr. 8. 10:57
 10/11 anonim ***** válasza:
kislányom ovija gyalog 15 percre van tölünk .
2014. febr. 8. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!