Mit gondoltok erről a közösségi helyzetről?
Hárman megyünk bécsbe busszal, kb. 4 óráig tart az út. De az a gáz, hogy kettes ülések vannak, és valakinek egyedül kell ülnie, és semmiképpen sem én szeretnék lenni az. Mi hárman minden nap találkozunk, és úgy érzem, hogy a második ember kicsit jobb viszonyba van a 3. emberrel, mint én. Ezért kérnék segítséget, hogy az indulásig december eleje) mit csináljak jobban, hogy én legyek jobb viszonyban a 3. emberrel!
Kérném, hogy csak az kommentáljon, aki tud segíteni!
Esetleg nem tudtok beszervezni egy negyedik embert? Az megoldhatná a helyzetet. :) Szerintem ha felveted a többieknek, hogy valaki mindenképp egyedül ül majd, akkor rájönnek hogy ez senkinek sem jó és biztos találtok valakit.
De ha mégsem, akkor szerintem próbálj minnél több időt tölteni, beszélgetni a 3. emberrel, csak vigyázz, ne nyomulj nagyon, mert az ijesztő tud lenni és épp ellenkező hatást érsz el vele. :)
Sok sikert!
Köszi szépen a válaszokat, sokat segítettetek!
Végül a 2. ember mellett ültem, és a 3. volt mögöttünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!