Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Asztrál utazás - Egy érdekes...

Asztrál utazás - Egy érdekes élmény, mit gondoltok erről?!

Figyelt kérdés

Volt egyszer, hogy a barátnőmmel délután haza érve, gondoltam kicsit, elszundítunk együtt. Viszont egészen véletlenül, tudattalanul, "kiléptem" a testemből semmi extra, csak felette lebegtem, és éreztem egy erőt ami azt akarta hogy menjek arra "Húzott maga felé" mint egy örvény.

Egy tiszta női hang azt mondta hogy "Gyere át", erre ugyan úgy asztrál állapotban megkérdeztem a barátnőmtől hogy "át menjek" és erre Ő alvás közben tisztán ki mondta hogy "ne menj" rögtön fel keltem vissza zuhantam, és eléggé meglepődtem ezen. Érdekes hogy miközben és asztál térben mozogtam, valahogyan Ő megértett engem. Pedig nem hangokkal beszéltem hozzá. Tudom elsőnek a laikusoknak ez meredek dolognak hangzik, viszont érdekes, és megmagyarázhatatlan egyben.

A téma előzményei tőlem, itt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__4294..

2013. máj. 1. 18:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolom, hogy egy nagyon erdekes dolog lehet, de ugyanakkor nagyon veszelyes is. En meg nem tapasztaltam.

Epp irtam neked egy hosszabb hozzaszolast a korabbi kerdesedre.

2013. máj. 1. 19:42
 2/5 anonim ***** válasza:
52%
Nagyon érdekes testelhagás !
2013. máj. 1. 19:53
 3/5 anonim ***** válasza:
59%

Érdekes.

Kisgyermek koromban én is éltem már át hasonlót.

2013. máj. 1. 20:29
 4/5 anonim ***** válasza:
70%

az előző kérdésednél is írtam h nekem is volt, de nagyon megrémültem, és azóta sem csináltam

egyébként ezen a síkon máshogy érzékel és kommunikál az ember ezért is érzékelhettél ilyen furán

2013. máj. 1. 21:17
 5/5 anonim ***** válasza:
60%

Hiszek benne. :) Gyakorlatilag nincs tér és idő. bármit megnézhetsz ami csak akarsz. :)

Nekem még nem sikerült. :) Nem próbáltam.

2013. máj. 1. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!