Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nekktek ( fiuk / lányok ) mi volt eddig a legcikibb intim élményetek, vagy a legizgibb? Volt ami érdekes volt?
Hát én egyszer nagyban szaxiztam,amikor hátulról a kis Yorkim megnyalta a popsim,és úgy megijedtem,hogy a pasim arcára köptem a g*cit...:S Ez akkor egyáltalán nem volt vicces,de ma már kuncogok az eseten...:D
21L
Eccer randiztam egy tanár nővel, aki magyar nyelvtant tanítot, de én nekkem nem jött be.
Janifiu, 25
Egy lány barátom szaxi közben megijedt, mert jött fel valaki a lépcsőn, leesett az ágyról és kiment a bokája - legalább nincs egyedül :D
ciki: táborban kizártam a szobatársaimat, mert életemben először meztelenkedtem egy lánnyal (aktuális barátnő)
ciki2: koleszban vendégeskedtem és ugyanabban a szobában egy másik pár is akciózott (tapi, ujjazás), a sráccal meg szétröhögtük magunkat. A két csaj meg mutogatta egymásnak a mellét, miközben mi elfordultunk.
Ciki:reszeg voltam es ugy tomtem a csajt, legalabbis en azt hittem, valojaban bent se volt a farkam a csajban.
Ciki: haverommal lehivtunk egy csajt, eloszor haverommal ment el, majd jottem en es megint azt hittem, h minden rendben van egeszen addig meg meg nem kerdezte, h ugye majd huzok gumit es atrakom a pinajaba is?
Most legalabb sikerult berakni, csak nem jo lyukba:D
Nagy ur az alkohol:D
Jah lemaradt az elsonel, h ez egy hazibuliban volt szal masnap takaritasnal az osszes baratnoje elrohogte magat, ha ram nezett.
Na az volt az igazan ciki...
hát volt elég cinkes :D
a barátnőmmel dugtunk, és közbe füveztünk, és fater benyitott hogy valami keress az elég kellemetlen volt, elhiheted :D vagy egyszer éjszaka annyira nyögőt, hogy anya küldöd egy smst hogy a tv halkítsam lejjebb :/ na ez is elég gáz volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!