Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Legemlékezetesebb maszti élményetek?
Írjátok le légyszi a legemlékezetesebb maszti élményeteket, amikor nagyot élveztetek, vagy valami miatt jobb volt, mint a többi. Egész történeteket is írhattok, szívesen olvasom azokat is. :)
Amúgy én lány vagyok, és csak kíváncsiságból kérdezem. :)
amikor először óvszer volt a farkamon. nem tudom miért, de nagyon beindított. ekkor élveztem sztem a legnagyobbat...
most te jössz!
A legjobb maszti élményem:
Magam voltam a házban leöltöztem pucérra bebújtam az ágyba és a farkam alá tettem egy párnát! lefeküdtem és úgy tettem mintha dugnék (dugnám a párnát és közben dörzsölődött hozzá a farkam a párnához.... nagyon jó volt és a végén hatalmasat élveztem rá a párnára és élvezés után még pár másodpercig folytattam hogy mind kijöjjön :D nagyon jó volt ajánlom mindeninek ezt próbálja ki:D !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!