Az egyik kisfiút pofon ütötte az óvónő. Szerintetek?
...azt mesélték (az óvónők), hogy köpködte a többi gyereket, rászóltak többször, az utolsó rászólásnál arcon köpte az óvónőt, és emiatt kapott egy salátát.
Én teljesen megértem a helyzetet, nálam otthon is kapna büntetést egy ilyen után, ott azonban az anyuka kiakadt, és elszidta az óvónőt mindennek.
Nektek mi a véleményetek?
Az a baj, hogy ezekből a gyerekekből lesznek később azok, akik tanárokat vernek. Mert nem tanulnak tiszteletet. Nem mondom hogy egy pofonnal majd megtanulják a tiszteletet, az is lehet hogy az ilyen gyerekekben ez még nagyobb gyűlöletet kelt a pedagógusok iránt.
Az anyuka helyében én sem így reagáltam volna, de nálunk ilyen biztos nem fordult volna elő, és nem azért mert jó gyerekem van, hanem mert ez egy más nevelési módszer, ahol nincs büntetés, és mindent szabad. Így építik az egóját, hogy nagy korában átgázolva mindenkin elérje a céljait.
Nagyon nem értek egyet ezzel, egy ismerősöm is így neveli a gyerekeit, hát csak egy cseléd az anyuka a családban, a földhözvágott pohár szilánkjait mosolyogva söpri föl, szó nélkül tűri ha ráöntik az ételt ha nem ízlik, stb. de nem baj, megéri, mert ezzel majd nagy ember válik belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!