Beadjam vagy ne oviba?
ha ennyire görcsölsz ettől az egésztől, akkor ne add be, hiszen a gyereknél szenzitívebb lény nem létezik, egy pillanat alatt megérzi, hogy anya feszült, aggódik és onnantól kezdve ő sem akar majd elszakadni, egy kín lesz a beszoktatás
ráadásul megtehetitek anyagilag, hogy otthon legyél vele, ha jól értem
megy majd szeptembertől, Te meg addig acélozd magad, hogy el kell majd szakadnod a gyerekedtől, mert így az ő helyzetét nehezíted meg
Add be oviba nyugodtan,főleg,hogy nem kell minden nap mennie. Fogd fel úgy,mintha játszóházba menne. Élvezni fogja,csak örülj neki te is.
Lánykám annyira szeret oviba járni,hogy kezdetektől nem sírt és egyből mélyvízvolt, egésznap ott van/vol. 3-4 hete már hajnalban viszi apa és ő az első és élvezi.3-ra megyek érte.
Nyílt naptól kezdve boldogan újságoltam neki,hogy milyen nagylány már,oviba fog járni és hogy az milyen szuper én imádtam oviba járni és iszonyat mód várta.Ráadásul beiratkozáskor velem volt és a csoporttársa anyukája beszélgetett vele,hogy a lánya is oda fog járni (akkor nem volt vele) és egész nyáron a kislányra várt (a nevét is tudta). Csak pozitívan. Remélem jövő szeptemberben a fiammal is ilyen könnyű lesz,bár jelen pillben kétlem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!