Beadjam-e oviba a társaság és a közösség miatt?
Enyém decemberben lesz 3, és én már beadnám szeptembertől, de itt nem veszik fel előbb. Nem azért szeretném beadni, mert annyira zavar engem itthon, csak azért, mert nagyon nagy szüksége van a gyerektársaságra, állandóan a játszótérre akar menni, az utcán odamegy boldog-boldogtalanhoz, én meg csak magyarázok, hogy nem mindenki barát, ne menjen oda minden kisgyerekhez. Pedig aztán találkozunk rendszeresen gyerekekkel (délelőtt-délután a játszón vagyunk), de még ez is kevés neki, néha úgy érzem.
Pedig maradhatna itthon, mert van egy picitesó is. Ennek ellenére decembertől megy oviba.
Rólatok az a véleményem, hogy te ismered a fiadat, te tudod, hogy mennyire bírná a társaságot és hogy nélküled van. De csak azért ne irasd be, hogy elkezdjen beszélni. Azért az még fél év, addig még simán még verset is mond majd neked. Én inkább várnék a helyedben januárig, addig is járjatok játszótérre, játszóházba, legyen szobatiszta, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!