Beadjam óviba a kisfiam, ha nyáron 3,5 éves lesz, itthon vagyok 1 éves kistesóval, és a nagy fiam nem szeretne oviba menni?
Az ovi kötelező úgy tudom, ez évtől.
Viszont ki lehet váltani azzal, hogyha CsaNába járatod. Oda meg viheted félnapokra is akár :)
Ez nem kívánságműsor...
nálatok mindenben a gyerek dönt? :O
Hozzám is kötődnek a gyerekek érzelmileg, de mégis gyereknek gyerek a barátja, és az oviban jól érzi magát a társai között.
Olyannyira szeretnek járni, hogy nyáron is végig mennek, ottalvósak.
Az én lányom most 3, nem írattam be erre a pár hónapra. De annyira látom már, hogy most már menne gyerekek közé.
Sokat változik még, a fiad is, kell neki a társaság. mindenképp írasd be. :)
Max. majd ha nagyon nem megy, nem fog járni, de hogy ő szeret-e majd járni, nagyban függ a te hozzáállásodtól.:)
Attól is függ, hogy tudsz e olyan programot szervezni neki, ahol vele egy korúak társaságában van. (játszótéren mondjuk) Ha igen, akkor szerintem nem baj, ha otthon marad még egy évet.
Ha csak Te, meg a kistesó vagytok, akkor az szerintem kicsit kevés, akkor azért fél napra én beadnám az oviba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!