A héten szabadságon vagyok 3 napot. Az óvónő ezt ma tudta meg, és teljesen elképedt hogy akkor minek vittem a gyereket oviba. Igaza van?
Reggel később vittem és ébredés után mentem érte. Közben meg intéztem a dolgaimat, megvettem és becsomagoltam az ajándékokat, rendet raktam itthon, ilyesmi.
Ti mit gondoltok?
milyen jogon kér számon? semmi köze hozzá! ha beteg vagy, lehet akkor is veszel ki szabit, de nincs otthon veled a gyerek mégse. vagy ha fontos dolgod van, ide oda kell menni, akkor azt a gyerek csak megnehezíti, plusz nem neki se nagy élvezet rohangálni a városban, hivatalokban, stb...
a gyerek jól érzi magát az oviban, van kivel játszani. az óvónőnek biztos jobb lett volna, ha egy gyerekkel kevesebb van. ne foglalkozz vele!
Nincs, semmi köze hozzá.
Komolyan nem értem, hogy az óvónők ezen miért problémáznak.
Nem hinném, hogy annyival több munka nekik, hogy egy gyerekkel több van bent, vagy kevesebb.
Ráadásul ez a dolguk. Ez kb. olyan, mintha egy eladó azt kérné számon, hogy mi a fenének mész vásárolni, amikor még van otthon mit enned.
Neki azért van munkája, mert vannak gyerekek, akik oda járnak.
Ne is törődj velük. A mi óvónőnk két panellal lakik arrébb és jó múltkor sokkot kapott, hogy 1 hétig szabin voltam és a gyereket bemertem vinni.
Hozzáteszem uzsi után hoztam el egyből, tehát nem vártam meg a szokott időt (fél5!), amikor egyébként megyek érte.
A hab az volt a tortán, amikor műtöttek és 2 hétig voltam itthon fekvőgipszben. Akkor is kiverték a hisztit, hogy miért jár a gyerek oviba?! Miért nem megyek érte ebéd után legalább?!
Nehéz volt a felfogásuk..mire megértették, hogy 2 hétig FEKVŐgipszben vagyok .. hááát, nem az intelligenciáról híres 1-2 óvónő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!