Milyen szakközépbe mennyek ha óvónő szeretnék lenni? A többi lent
óvónő, óvodapedagógus diplomával lehetsz, tehát középiskola után főiskolára kell menj, óvodapedagógus szakra
ehhez a gimi a legjobb
Teljesen mindegy, hogy milyen középiskolába mész. Vagy akár gimnáziumba.
Úgyis utána főiskolára kell menned, mert az óvodapedagógusi végzettséget ott adják, nem a szakközépiskolába.
vagy gimnáziumba vagy egészségügyibe. bár nem tudom, hogy most hogy van, szerintem egészségügyivel évet vesztesz mert már megszűnt az, hogy 4 év alatt lehet szakmát szerezni és érettségizni. fősulin meg leadjáék ugye az egészségügyi részét.
sima érettségi kell hozzá, persze nagyon jó átlag 4 évig + jó vizsga, mert főiskolára elég nehéz bejutni :)
ha tudod, hogy óvónő szeretnél lenni, én nem ajánlok vendéglátós szakközepet, csak az időt húznád vele feleslegesen
5-nek van igaza. Teljesen mindegy, csak érettségit kapj és persze jó eredménnyel érettségizz, hogy felvegyenek főiskolára, ahol óvodapedagógus szakon, ha jól tudom legalább 6 félévet kell tanulni. Ugyanakkor, ha minden igaz, nem árt egy hangszeren játszani sem, bár lehet, ez ma már nem feltétel.
Érettségi után el tudsz menni, OKJ-s kisgyermekkgondozó-nevelő szakra, ha a fősuli nem sikerülne, ezzel bölcsődébe tudsz elmenni gondozónőnek. Tehát, lehet vendéglátós végzettséged is, mert mindenképp tovább kell tanulj érettségi után!
Szakközép mindegy,de érettségi után fősuli van...
Annak idején lesz majd szépkiejtés,tesi és zenei alkalmassági.És az sosem baj,a több lábon állsz,ha teljesen más jellegű a középiskola.
pedagógus anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!