Ti visztek tortát, ha a gyerkőcnek szülinapja
van/volt/lesz?
Figyelt kérdés
lányomnak legalább 2 tortája lesz,mert nem tudjuk egy helyen mindenkivel megünnepelni különböző okok miatt a családban,de már 2 torta se olcsó,de ha még oviba is vinnék,akkor már nagyon drága lenne. Sütni nem süthetek az oviba,mint ahogy senki sem vihet házi süteményt,csak rendeltet.
Én viszek. Nálunk megszavazták/szavaztuk a szülinapozást tortával. Így viszek. Meg a másik az, hogy a gyerkőc látja, hogy xy-nak van tortája, neki meg nincs csak apró süti. Nem esne jól neki szerintem. Egy kis csoportos még nem fogja fel, de egy nagyobb már igen. De ez csak az én véleményem. Én egyébként itthonra sütni szoktam neki, a tetejére tudok venni marcipánt és festett ostyalapot a kedvenc mesehőssel. Még boldogabban is fogadja, mert anya sütötte.
2013. nov. 10. 11:22
12/17 anonim válasza:
A kiscsoportos is felfogja,hidd el utolsó! Igen,rosszul esik a gyereknek,ha mindenkinek van tortája a szülinapján,neki meg nincs...Nem tudom,hogy a kérdezőnek melyik napra fog esni a szülinap,és az nap lesz-e otthon is a buli? Vagy hétvégén tartjátok?
2013. nov. 10. 15:33
13/17 A kérdező kommentje:
Január 5.,így vasárnapra esik.
Majd még kiderül.Meglátom,hogy hány szülinapos lesz még addig és hogy ki hogy csinálja.
Mindenkinek köszönöm! :)
2013. nov. 10. 17:21
14/17 anonim válasza:
Ha vasárnap ünneplitek tortával,akkor én már oviban nem hiszem,hogy megünnepeltetném tortával. Inkább akkor,ha pont aznap megy oviba,amikor a szülinapja van. Igy nem gáz,ha oviba már nem viszel tortát szerintem.
2013. nov. 10. 17:49
15/17 anonim válasza:
Basszus most nézem,jövőre nekünk is vasárnapra esik a szülinap...Akkor vasárnap is torta, meg hétfőn is oviban? :D Húúúúú...
2013. nov. 10. 17:54
16/17 anonim válasza:
a fiam nemrég lett négy éves,három tortája volt.egy ünneplés volt Anyósomékkal,egy az én szüleimmel,egy pedig az oviban
nekem megengedték,hogy házo tortát vigyek be,amit reggel sütött Anyukám.a velük való ünneplésen is házi torta volt,Anyósékkal cukrászdai
2013. nov. 10. 19:05
17/17 anonim válasza:
Amikor én jártam oviba a '90-es évek közepén, akkor az óvónők elvárták, hogy a szülinaposok vigyenek be tortát. Anyám jól össze is veszett velük, mert azt mondta, hogy a gyerekéből nem csinál divatmajmot és ő bizony nem visz be tortát. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!