Futóbicikli mikortól jó egy gyerkőcnek? Mikortól kezdték a gyerekeitek használni?
Hát inkább 4000 az :) És pont azért kérdeztem, mert nem tudom, hogy most, hogy jön a tél, mennyire érdemes még megvenni, meddig tudja használni.
De mindegy, akkor nagyobbat veszünk és a szülinapjára kap futóbicajt :)
Ha nem különlegesen jó az egyensúlyérzéke, és szuper jó a motorozásban, akkor egyelőre még nem vennék futóbiciklit. Nekünk van a baráti társaságban egy kislány, aki 2 évesen és 3 hónaposan kapta a futóbiciklit, de ő nagyon kivételes eset, km-eken keresztül tud kismotorozni, sétálni, futóbiciklizni, neki nem volt korai.
Az én lányom 3 éves és 3 hónapos, ő még mindig váltogatja, hogy épp a futóbiciklivel vagy az 5-ös méretű kismotorral akar-e jönni. Neki még kell a motor is, kb. fele-fele arányban használja mindkét járművet.
Egy 4-es motorra érdemes szerintem beruházni, akár kölcsön is lehet kérni arra az időszakra. De ugyanígy a futóbiciklit is kipróbálhatjátok, hogy hogy viszonyul hozzá, ha van ismerős kisgyereknél.
én ahogy néztem, talán ez a legkisebb méretű futóbicikli: [link]
A fiam 2 év 4 hónapos volt, mikor kapott (nem ilyet), ő hamar megtanulta használni (1 hét), azóta lassan 4 éves és imádja. De 19 hónaposan még épphogy csak motorozni kezdett, igaz nagyobb mérettel.
Ez a tanulóbicikli nagyon klassz, köszönöm a linket!
A honlapon a videók között van olyan, ahol 18 hónapos gyerekek használják, és írja is, hogy már 2 éves kor előtt...
Hát nem tudom, majd még átgondolom. Egyébként nem most kezdett motorozni a lányom, már hónapokkal ezelőtt, csak most láttam, hogy már szerintem nagyobb kellene neki.
És abban biztos vagyok, hogy tetszene neki a bicaj, mert ha olyan boltban vagyunk, ahol lehet kapni ilyesmit, akkor alig lehet elrángatni, megnézegeti, felül rájuk...
De ettől még persze lehet, hogy korai, ráérünk még vele tavasszal....
Köszönöm neked is a választ!
Majd szülinapra megkapja a tanulóbiciklit, addig is nézünk egy nagyobb mocit neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!