Mi két hete vettünk a lányunk 3. szülinapjára tanulóbiciklit, és kifejezetten tetszik a letisztult formája. Az én kislányom még a megrendelt matricát sem engedte felragasztani, annyira tetszik neki, hogy az egész bicikli sárga. Nagyon klassz kiegészítőket lehet venni hozzá, és mindet egy helyen. Engem meggyőzött az írásuk, hogy miért nem kell fék és sárvédő a tanulóbiciklire.
a tanulobiciklivel az volt a gondom h hamar kinövi,és hosszabbított nyeregcső kellene ami ugye plusz pénzbe kerül.
amugy decathlonban vettük volna a fémvázast ha lenne a közelünkben ilyen bolt.
2013. aug. 23. 17:15
3/8 anonim válasza:
Decathlonban vettünk futóbiciklit. Szuper. Állítható a kormány és az ülésmagasság is, így nem csak egy szezonban tudjuk használni. Van fék a kormányon, ezt is használja a gyerek!
2013. aug. 23. 22:44
4/8 anonim válasza:
nekünk fa van ,nekünk megfelel max 2 év múlva úgy is kinövi ,ezért nem vetünk fémet.
2013. aug. 24. 15:59
5/8 A kérdező kommentje:
A Spartan biciklinek mennyi a legmagasabbra állítható ülésmagassága?
A futóbiciklinél olvastam, hogy a hosszú nyeregcsővel 48 cm a max.
A milly mallynál a max. 43 cm.
Kisfiam már elmúlt 3 éves, így fontos, hogy meddig fogja tudni még használni.
Tegnap voltunk a Decatlonban, ott csak 1 fajta volt, 2-4 éves korig. Felemeltük az ülést maximumra, de azt szerintem már tavasszal nem igazán fogja tudni használni. Így az kilőve.
2013. aug. 25. 16:13
6/8 anonim válasza:
Most a spartan magassága 42cm,és még lehet emelni(nem tudom mennyire,de most csak 3cm-re van megemelve a nyereg)100cm pont a fiam(5 éves lesz) és most fogjuk kicsit megemelni neki mert nött anyáron
2013. aug. 26. 09:33
7/8 A kérdező kommentje:
Közben nézegettem a honlapokat, ott azt találtam, hogy "Talajtól mért ülésmagasság: minimum 33 cm, maximum 43 cm. Ajánlott életkor : 3 - 6 év."
Az én kisfiam áprilisban volt 3 éves, és 98-99 cm magas.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!