Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Akiknek sok tejük van: adtok...

Akiknek sok tejük van: adtok a nagyobb gyerkőcnek belőle?

Figyelt kérdés
A kicsim két hetes, és már fél fagyasztó tejjel van tele. A nagy tegnap megkóstolta a lefejt tejemet, és nagyon ízlett neki. Arra gondoltam, adnék neki, hiszen hála az égnek sok van, meg hát ellenanyagok és satöbbi (jön a téli taknyos szezon, ugye). Vagy ez morbid gondolat? Úgy értem persze, hogy lefejem, és reggelire vagy vacsira, esetleg kakaónak, ilyenek.
2013. nov. 8. 12:32
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
37%
Ha elmúlt 2-3, akkor már elég morbid. Még jó, hogy nem azt iszod te is a férjeddel. :)
2013. nov. 8. 12:37
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

2,5 éves volt a fiam, amikor született a kistesó, én is gondoltam rá, milyen jó lenne, ha inna anyatejet. Lefejtem és pohárból adtam neki, de azonnal kiköpte, így nálunk ez nem jött be.

Szerintem nem morbid, te döntöd el!

2013. nov. 8. 12:39
 3/24 A kérdező kommentje:
Igen, elmúlt, mert már nyolcéves. Igazából ő maga kérte, mert még emlékezett, hogy a középső gyerek után is ivott 3 évesen, és most is szeretett volna. Nem tudom, akkor megvárom, míg ő maga kéri, addig nem adok. A középső egyébként 5 éves, ő semmi hajlandóságot nem mutat erre. Neki marad a házi tehéntej. :)
2013. nov. 8. 12:42
 4/24 anonim ***** válasza:
47%
Ha ízlik neki, én adnék pohárból.
2013. nov. 8. 12:43
 5/24 anonim ***** válasza:
22%
Ez szerintem a nagyobbik gyermeked korától függ. Én másfél éves voltam, amikor a húgom jött, és még egy éven keresztül szoptatott engem is anya, imádtam. Szerencséje volt velem, mert a húgom nagyon nem szerette valamiért az anyatejet, folyton tápszert akart. Viszont 2,5 évesnél idősebb gyereknek már nem kéne.
2013. nov. 8. 12:43
 6/24 anonim ***** válasza:
6%
Na, látom, közben leírtad a korát. Én megkérdeznék erről egy gyerekorvost.
2013. nov. 8. 12:44
 7/24 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Jövő héten úgyis megyünk a dokihoz, akkor megkérdezem, mi a véleménye. :) Majd megírom, mit mondott, ha esetleg valakit érdekel. :)
2013. nov. 8. 12:46
 8/24 anonim ***** válasza:
73%
8 éves esetében nekem morbid gondolat, de persze ha nektek nem az, akkor add.
2013. nov. 8. 12:46
 9/24 anonim ***** válasza:
73%
8 évesen szerintem is morbid.
2013. nov. 8. 12:50
 10/24 anonim ***** válasza:
40%

Miért lenne morbid, nem szoptatni akarja!?!

Én adnék, ha a 4 évesem kérné (pohárból, persze).

2013. nov. 8. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!