Akiknek sok tejük van: adtok a nagyobb gyerkőcnek belőle?
Figyelt kérdés
A kicsim két hetes, és már fél fagyasztó tejjel van tele. A nagy tegnap megkóstolta a lefejt tejemet, és nagyon ízlett neki. Arra gondoltam, adnék neki, hiszen hála az égnek sok van, meg hát ellenanyagok és satöbbi (jön a téli taknyos szezon, ugye). Vagy ez morbid gondolat? Úgy értem persze, hogy lefejem, és reggelire vagy vacsira, esetleg kakaónak, ilyenek.2013. nov. 8. 12:32
1/24 anonim válasza:
Ha elmúlt 2-3, akkor már elég morbid. Még jó, hogy nem azt iszod te is a férjeddel. :)
2/24 anonim válasza:
2,5 éves volt a fiam, amikor született a kistesó, én is gondoltam rá, milyen jó lenne, ha inna anyatejet. Lefejtem és pohárból adtam neki, de azonnal kiköpte, így nálunk ez nem jött be.
Szerintem nem morbid, te döntöd el!
3/24 A kérdező kommentje:
Igen, elmúlt, mert már nyolcéves. Igazából ő maga kérte, mert még emlékezett, hogy a középső gyerek után is ivott 3 évesen, és most is szeretett volna. Nem tudom, akkor megvárom, míg ő maga kéri, addig nem adok. A középső egyébként 5 éves, ő semmi hajlandóságot nem mutat erre. Neki marad a házi tehéntej. :)
2013. nov. 8. 12:42
4/24 anonim válasza:
Ha ízlik neki, én adnék pohárból.
5/24 anonim válasza:
Ez szerintem a nagyobbik gyermeked korától függ. Én másfél éves voltam, amikor a húgom jött, és még egy éven keresztül szoptatott engem is anya, imádtam. Szerencséje volt velem, mert a húgom nagyon nem szerette valamiért az anyatejet, folyton tápszert akart. Viszont 2,5 évesnél idősebb gyereknek már nem kéne.
6/24 anonim válasza:
Na, látom, közben leírtad a korát. Én megkérdeznék erről egy gyerekorvost.
7/24 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Jövő héten úgyis megyünk a dokihoz, akkor megkérdezem, mi a véleménye. :) Majd megírom, mit mondott, ha esetleg valakit érdekel. :)
2013. nov. 8. 12:46
8/24 anonim válasza:
8 éves esetében nekem morbid gondolat, de persze ha nektek nem az, akkor add.
10/24 anonim válasza:
Miért lenne morbid, nem szoptatni akarja!?!
Én adnék, ha a 4 évesem kérné (pohárból, persze).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!