Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Az anyatejet lehet forralni?...

Az anyatejet lehet forralni? Megbetegedtem és a kifejtet oda akarom adni a nagyobb gyerkőcnek, de féle baci van benne.

Figyelt kérdés
Forralásnál gondolom tönkre megy benne ez-az, de egyáltalán fogyasztható forralás után?
2011. febr. 11. 17:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A forralással tényleg tönkreteszed. Amúgy a tejbe nem megy át sem baci, sem vírus. Ez 100%. 6 napos baba mellett lettem lázas, torokgyuszis beteg. Az orvos kifejezetten javasolta a szoptatást az ellenanyagok miatt. Semmi baja nem lett a babának, pedig hozzám orvost kellett hívni.
2011. febr. 11. 17:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A lehető legrosszabbat teszed, ha most nem szoptatod a babádat. Ami megbetegített téged, az átmehet a tejen keresztül, még azelőtt, hogy nálad tüneteket okozna. Ha tovább szoptatod, akkor az általad termelt ellenanyagok is átjutnak a babába, így ő a bacik mellé egyből kapja a védelmet is.

Szoptasd, így nem lesz beteg, és sose forrald az anyatejet, mert ezzel az erővel vizet is ihatna.

2011. febr. 11. 18:12
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen a pici szopik, csak én a plusszt mindig lefejem és meg szokta inni a nagyobb. Tudom hogy nem megy át az anyatejjel semmi, csak a fejés közben esetleg ahogy fejőt fogdosom meg ilyesmi. Gondoltam, ha a nagyobbnak is adok, akkor Ő a is kap ellenanyagot.
2011. febr. 11. 18:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha alaposan kezet mostál fejés előtt, ezzel sem lehet gond. Jobbulást, gyógyulj meg hamar!
2011. febr. 11. 18:52
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad forralni! Tönkremennek benne az immunglobulinok, de nyugodtan olvaszd fel és add oda, nem lesz semmi baja.
2011. febr. 11. 23:27
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
A nagyobbnak minek az anyatej? Gondolom már nem kisbaba, ha van kisebb. Nála már nincs jelentősége ennek, szerintem fagyaszd le a picinek, ne a nagyobbnak add.
2011. febr. 12. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!