Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ti visztek tortát, ha a...

Ti visztek tortát, ha a gyerkőcnek szülinapja van/volt/lesz?

Figyelt kérdés

lányomnak legalább 2 tortája lesz,mert nem tudjuk egy helyen mindenkivel megünnepelni különböző okok miatt a családban,de már 2 torta se olcsó,de ha még oviba is vinnék,akkor már nagyon drága lenne. Sütni nem süthetek az oviba,mint ahogy senki sem vihet házi süteményt,csak rendeltet.

Szoktatok vinni vagy nem gond,ha nem?

Természetesen vinnék,de hát nem megy.

2013. nov. 9. 17:07
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

Amúgy azért kérdezem,mert idén kezdődött az ovi és már volt szülinapos,akinek hoztak tortát.

Ne értsetek félre,nem utánozni akarok senkit,sem űberelni,csak érdekel a véleményetek. :)

2013. nov. 9. 17:08
 2/17 anonim ***** válasza:
40%
Mikor én óvodás voltam, valamikor még húsz éve, emlékeim szerint, max ilyen apró süteményt, vagy csipszer, gumicukrot mittoménmit vittek a gyerekek ha szülinapjuk volt, egy csoporttársam volt, akinek elég burzsoák voltak a szülei, neki, na ők hoztak tortát, mikor a gyereknek születésnapja volt.
2013. nov. 9. 17:15
 3/17 anonim ***** válasza:
Nálunk még cukrászdait sem lehet,ha nem ahonnan az ebédet szállítják, onnan rendelhető.De mivel elég borsos az ára,így a lidl-ben kapható hűtést nem igénylő tortát,vagy csokis kuglófot visz be mindenki.Mi a lidl-s tortából szoktunk 2db venni,durván 2000ft/2db.Bár most a mi csoportunkban "enyhült",ez a dolog 2 gyerkőcnek is vittek be házi készítésű tortát.Annyi volt a kérésük,h ebéd utánra legyen ott a tortamert ők nem tudják tárolni.
2013. nov. 9. 17:18
 4/17 anonim ***** válasza:
Ha lehet, viszek. Most kiscsoportos és nyáron van a szülinapja, nem is tudom, hogy akkor még rendes csoportok vannak, vagy összevont. Ha a saját csoportja lesz, akkor viszek. Én a Tescoba vettem tavaly tortát, amikor még csanába járt, és 1000 ft volt egy kb. 12 szeletes torta.
2013. nov. 9. 17:20
 5/17 anonim ***** válasza:
Megmondom őszintén, hogy az oviba auchan-os tortát viszek. Még sosem volt gond vele. A gyerekeim nagyon várják az ovis ünneplést, házi sütit nem lehet vinni, marad a torta. Viszont felénk 5-6 ezernél kezdődik, annyit meg nem adok egy ovis tortáért. Itthonra cukrászdás van, anyós maga szokta csinálni.
2013. nov. 9. 18:13
 6/17 anonim ***** válasza:
Csodálkozom, hogy van, aki visz tortát az oviba, ugyanis nekünk azt mondták, hogy ÁNTSZ előírás, hogy semmi krémes süteményt nem vihetünk! Üdítő, szárazsütemény, amin rajta van a lejárati dátum.
2013. nov. 9. 18:35
 7/17 anonim ***** válasza:

Mi is az Auchanból viszünk tortát, azon van lejárati dátum, így nem kell félni, ha esetleg épp betoppanna egy ÁNTSZ ellenőrzés.

Egyébként szépen megünneplik a szülinapokat, ebéd után énekelnek, tortáznak, és a kis szülinapos mindig kap valami kis ajándékot az óvónéniktől.

De szerintem nem gond, ha te nem pont tortát viszel be, hanem pl. néhány doboz rostos üditőt, meg valami kis nasit. Ahogy már írták előttem, pl. a Lidls kuglóf, vagy valamilyen előre csomagolt gyümölcskenyér féleség is jó, bármi, amibe bele lehet szúrni a gyertyát, és jut belőle egy csoportnyi gyereknek.

2013. nov. 9. 19:59
 8/17 anonim ***** válasza:
Biztos nem minden ovi ilyen szigorú, de a lejárati dátum egy dolog, a krém az másik. Nyár közepén vettem én többször olyan sütit az Auchanban, Tescóban is, ami még elvileg nem járt le, mégis romlott volt. Mondjuk most nem nagyon fordul elő, talán. De inkább az óvodát kérdezd meg, hogy ők mit mondanak, mert mondom, nekünk külön kiemelték, hogy krémes sütit nem lehet!
2013. nov. 9. 20:29
 9/17 anonim ***** válasza:
Én jobban bizok a cukrászdai tortában,mint az Auchanos,Tescosban...Nálunk számlával igazolt tortát lehet vinni. Most kezdtük a kiscsoportot,már sok gyereknek volt szülinapja,vittek is tortát. Szerintem oviban nagy élmény megünnepelni,ezért fogok neki vinni tortát. Legfeljebb itthon már nem lesz torta,csak süti. Nálunk fénykép is készül az ovis szülinapokról,ezért megéri a tortát vinni.
2013. nov. 10. 08:34
 10/17 anonim ***** válasza:

Én nem fogok vinni, majd csak vmi kis aprósütit, ami csomagolt, meg 2-3 lufit felfújva...

Nem azért mert nem tehetnénk meg, mert ha muszáj lenne, akkor megvenném, de kb. ugyanúgy vagyunk mint Ti, hogy a családdal 3felé ünneplünk mindent, és akkor még az ovi is...meg őszintén? Az oviban annyi az egész, hogy ebéd után szól az óvónéni, hogy XY.nak szülinapja van, elénekelnek egy dalt, utána mindenki kap a sütiből, azt annyi. Sztem ehhez az óvónőnek is könnyebb egy szárazsütit végigkínálgatni, mint ott a tortával szórakozni...

2013. nov. 10. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!