Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Milyen állapotú ruhákat kell...

Milyen állapotú ruhákat kell majd a gyerkőcnek vinni az oviba?

Figyelt kérdés
Gondolom azért lyukas és foltos ne legyen,de adhatok rá kicsit játszósabb kategóriát,mondjuk bolyhosabbat,vagy picit szint vesztettebbet?Sajnos a legtöbb ruháján már látszik a használat.Illetve mennyi új ruhát tanácsoltok beszerezni?
2013. jún. 11. 06:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Annyi új ruhát szerezz be amennyire lehetőséged van. Nyilván nincs erre szabály. Legyen tiszta meg kényelmes.
2013. jún. 11. 06:56
 2/7 anonim ***** válasza:
A mi ovinkban kimondottan kérték, hogy benti ruhának ne újat vigyük. (Természetesen nem szakadt ócskát- de olyat,amit nem sajnálunk és amiben a gyerek is jól érzi magát.)Mi újat csak benti cipőt, tornacipőt, tornanacit, oviszsákot és ünneplőruhát vettünk- de ezekre szükség volt amúgy is, mert kinőtte az előzőket.
2013. jún. 11. 07:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem most megy a lányom, de eszmebe sem jutna olyan ruhába vinni ami már nagyon csúnya. Habár eleve mi nagyon vigyázunk a ruhákra, és ami nagyon rossz állapotu csak a kertbe veszi fel, vagy már oda sem adom rá.

Lányom szinte mindig legginset hord, télen famerrel, nyáron csak úgy. Ha bolyhos lesz van szöszleszedöm(olyan mint egy borotva), és leszedem róla a szöszt. Ha koszos lesz majd kimosom, nem hinném, hogy egy gyereknek lepukkantnak kell lenni az ovodában.

Mondjuk lányokat egyszerübb öltöztetni, mert leggins, egy polo és egy kisruha szuper kényelmes és már csinos is.

2013. jún. 11. 07:50
 4/7 anonim ***** válasza:

szerintem előbb-utóbb mindegyik ruha fakóbb és bolyhosabb lesz.

Nálunk sokan viszik melegítőruhában a gyereket, az utcán is abban van, oviban is, udvaron is, ha alszanak, pizsamába öltöznek. Ha koszos a ruha, adnak rá másikat.

Szerintem ovija válogatja, itt mindenki olyan ruhát ad a gyerekre, amit nem sajnál, az a kirívó, ha divatozik a gyerek és csini ruhában van. Ennek örülök, mert a fiaim eléggé szaggatják a ruhát, főleg a nadrágot, pedig elég sok ruhájuk van.

Farmert egyáltalán nem hordanak, csak ha olyan helyre megyünk, pl. városba sétálni, orvoshoz.

2013. jún. 11. 13:11
 5/7 anonim ***** válasza:
ja, a mennyiség: legyen minden napra egy darab + 3 csere. Cserének én olcsóbb ruhákat szoktam venni, mert lehet, sosem adják rá.
2013. jún. 11. 13:12
 6/7 anonim ***** válasza:
én-óvónéniként a "játszós-nem sajnálós" ruhának örültem.nem kell aggódni miatta-és délután sem hallgatom,hogy,kilyukadt valami-vagy a cipő orra elkopott a motorozástól.az a gyerek dolga,hogy játsszon,homokos-saras legyen-és ezt kényelmes ruhában tegye.én is ilyeneket adok a sajátomra.egyébként,ha piszkos lesz-biztos le is mossák őket.ne foglalkozz azzal,hogy mások miben vannak-tökéletes a használt melegitőnaci az udvarra.
2013. jún. 14. 18:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltatok!:)
2013. jún. 15. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!