Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy lehet megértetni/magyaráz...

Hogy lehet megértetni/magyarázni egy 2éves gyerkőcnek, hogy szülinapja van?

Figyelt kérdés

és hogy azért kap ennyi ajándékot egyszerre,és hogy ezért jönnek hozzá többen

szinte mindent megért,de viszonylag keveset beszél,inkább csak szavakat.

2010. okt. 28. 20:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Azért mert pici és gyerek nem hülye:-) Természetesen csak jóból írom ezt, már nem olyan pici és ahogy írtad: "mindent megért" Akkor nincsen mitől tartani/ félni hogy nem fogja megérteni.

Magyarázd el neki,hogy 'Anya 2éve nagyon készülődött amikor téged várt és ezt ünnepeljük meg, hogy megszülettél" Ha társasági baba nem fog félni attól hogy mindig más van nála:-) Tapasztalatból írom ugyan én dec. 3-ra vagyok kiírva de tesom lánya most 2és fél éves,és hidd el több dolgot megértenek ebben a korban mint amennyit hinnénk,néha én is meglepődők,hogy honnan vesz ilyen dolgokat:)

2010. okt. 28. 20:42
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tudják ők már. :-) Az én fiam is holnap lesz 2 éves. Már 1-2 hete emlegetjük neki a dolgot, hogy lesz majd tortája, meg jönnek a mamáék és hoznak neki ajándékot, stb. Ma olyan édes volt mikor hazaértünk. Széttette a kezét az előszobában és szomorú arcal kérdezte, hogy: Hát a torta? Láttam rajta, hogy örül mikor mondtam neki, hogy még egyet kell aludni, de lesz torta. :-) Isten éltesse a gyerkőcödet!
2010. okt. 28. 20:58
 3/3 A kérdező kommentje:

köszönöm, a tiédet is :-)

mi igazából nem beszéltünk így róla,hogy lesz szülinapja meg ilyenek,mert tavaly még ugye pici volt hozzá...nálunk szombaton lesz egy kisebb "jövés-menés",de gyerekek nem lesznek,ahhoz kicsi a ház :-) mert a kis barátoknál átlagban 2 gyerek van,és nekünk is....

2010. okt. 28. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!