Hasmenésre adtok valamit vagy szokott a doki adni a gyerkőcnek?
Kisfiam 2,5 éves. Ma amikor mentem érte a bölcsibe, mondták, hogy elég híg volt 2x a kakija. Itthon már 3x volt hasmenése. De ugye ma már nem volt doki, holnap délután lesz. Van itthon Smecta por. De azt halottam, hogy inkább hagyjuk kiürülni a vírust, ne gátoljuk meg.
De jön a 2 rágófoga is egyszerre, és akkor is szokott hasmenése lenni.
Nekem azt mondja a dokim, hogy hasfogót hasmenésre (pláne, ha vírusos) nem szabad adni, mert csak elfedi a tüneteket és a bacik tovább szaporodnak a bélrendszerben, majd sokkal erősebben törnek ki.
A Normafloret nem szeretem, mint probiotikum, mert szerintem sz@rt se ér. Most van túl a lányom (és az egész család) egy ilyen víruson. Mi lactoprotektet ettünk (ez pre és probiotikum), de korábban bevált még a protexin, probinul és prokid. A legjobban a prokid éri meg, mert az egy egész téli szezonra kitart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!