2 éves bölcsis gyerkőcnek milyen immunerősítőt javasolnátok? Ti adtok vmt a gyereketeknek?
Minden hétköznap kap Echinacea angustifolia D4-et, ez immunerősítő, plusz napi 1 Multi-tabs Immuno kidet.
A gyerekorvosunk tapasztalatai szerint ez a nyerő párosítás. 1 hónapja szedi,kis náthát leszámítva még más nem kapta el, hamar meggyógyult abból is.
sajnos az utóbbi nem túl olcsó. :-(
ma 19:20 vagyok
Szerintem jó a Béres csepp, évek óta szedem és enyhe megfázáson kívül semmi bajom nem volt, míg mindenki kidőlt mellőlem az influenzától én el sem kaptam.:) Ezért mertem adni a fiamnak is. Én tudtam hogy kb. 2 hónap, míg hatni kezd, így én már nyár elejétől adom neki, hogy októberre erősödjön az immunrendszere. Elkapta a többiektől a takonykórt, de 3 nap alatt átment rajta, a többiek meg 3 hete küzdenek vele. Egy próbát mindenképpen megér szerintem. Egyébként gyümölcsből meg zöldségből több kg-ot meg kéne ennünk ahhoz, hogy minden vitaminból és nyomelemből a szükséges mennyiségeket vigyük be. Viszont vannak gyerekek, akik nem hajlandók zöldséget enni, így másképpen kell megoldani a vitaminkészletét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!