Érdemes adni két és fél éves gyereknek immunerősítőt? Vagy elég ha vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag cseppeket adok neki?
Na, pont egy ilyen kérdést akartam feltenni, hogy milyen vitamint adtok a 2 és fél éves gyereknek. Vagy mivel erősítitek az immunrendszerét?
Mert ugye nemsokára itt a tél, itt a H1N1 és az mind szép és jó, hogy változatosan kell étkezni, de magyarázd el ezt a gyereknek!
Én tényleg sok egészséges ételt kínálok a gyereknek(sőt szinte csak azt), de a felét se eszi meg mostanában.
Kifli, kakaó, alma: tegnap pl csak ennyit evett. Ez a reggeli és az uzsonna volt a többi étkezést kihagyta és nem is adtam helyette mást, hátha megéhezik, de nem.
Szóval én keresni akarok valami jó kis vitamint neki. Addigis adom a csipkebogyó teát( nem forrázva, csak áztatva kb 10 órát), ez is immunerősítő és sok benne a c-vitamin is. Meg jó a propolisz csepp is,( ahol mézet árulnak ott lehet kapniPl: piacon, bioboltban). Úgy tudom a gyerek annyi cseppet kaphat max. ahány kiló és ezt napi 2-3 részre osztva kockacukorra vagy mézbe cseppentve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!