Adni vagy nem adni? Akinek bölcsis a gyereke, ad vmi immunerősítőt neki? Ha igen, milyet?
Tudom, sok ilyen kérdés volt, de kicsit kiakadtam. Lányom és barátnőm kisfia egy bölcsibe járnak, hétfőn kezdték, egyidősek is. Mi hétfőn voltunk státuszon, ők kedden. Nekem azt mondta a doki, hogy adjunk vmi vitamint, nekik pedig azt, hogy ne. Ugyanaz a gyerekorvos, ráadásul a kisfiú vesebeteg is, Lányom pedig még talán 5* volt beteg.
Ajánlanátok esetleg vmit? Mert én tavaly is csak cebiont adtam.
mi lenkei multivitamint iszunk ilyenkor, de próbáltuk már az aloe vera gélt, az is jó volt.
lehet,h pont a vesebetegség miatt nem szedhet a kisfiú vitaminokat.
Az lehet. Vesetágulata van meg egyszer volt már vesemedence gyulladása is.
Ez aloe vera gél is gyógyszertári? Jó ízű?
Laikusként azt mondanám, pont azért kell a gyerekednek immunerősítés, mert olyan túl sok bacival, vírussal nem találkozhatott a szervezete. Tudom, sokan nem hiszik a legjobb immunerősítés a betegség, de attól még az immunrendszer működési elve alapján ez így logikus. Hiszen különben iskolás gyerekek és felnőttek is hetente lehetnének betegek. Én 18 éves korom óta egyetlen egyszer voltam beteg. Akkor is 1 teljes napig.
Ha a másik gyerek meg beteges volt az első 3 évében, akkor nem lesz beteg most már. Neki már megerősődőtt az immunrendszere. És az is előfordulhat, hogy egy percig nem lesz beteg az oviban. Általában testvéreknél, akikhez nagy tesó hazahordta a fertőzést ez a helyzet szokott lenni.
Egyébként én a probiotikumban hiszek, semmi vitamint nem adok, csak ezt és látható és mérhető eredménnyel. Immunológus nem hitte el, azt mondta létezhetetlen. Pedig igen.
Boldog Születésnapot neki! :)
Az én kisfiam kedden volt 2 éves, mi tegnap voltunk státuszon, ahol a védőnő a Multitabs Immuno Kidet ajánlotta. Most a kérdésed kapcsán elolvastam a tájékoztatóját és azt írják 4 éves kortól adható...
A doktornő még valamikor tavasszal a cebion multivtamint ajánlotta, de akkor nem adtam neki, úgyhogy nincs tapasztalatom, most viszont nekünk is kellene valami, mert 19-én kezdjük a bölcsit.
Én kérdeztem, hogy hány éves, gondoltam, hogy nem három. NEkem a 2. életéve előtt fog bölcsibe menni. Eddig én is csak a cebiont adtam neki, nyáron azt sem. Viszont én azt hiszem, hogy a cebion multivitamint fogom neki kipróbálni.
De van olyan ismerősöm, aki pedig a Béres cseppet adja gyerekének. Remélem, könnyen beszokik lurkód (és majd az enyém is)!:)
Az én fiam októberben kezdi a bölcsit pont a szülinapján.
Nyár eleje óta adom neki a Béres cseppet + Cebiont, pont azért, mert sosem volt még beteg, és a Béresnek is több hét a hatóideje, így mire kezdi a bölcsit ellenálló legyen a szervezete. Nálam évek óta hatásos, remélem nála is beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!