Adni vagy nem adni? Akinek bölcsis a gyereke, ad vmi immunerősítőt neki? Ha igen, milyet?
Figyelt kérdés
Tudom, sok ilyen kérdés volt, de kicsit kiakadtam. Lányom és barátnőm kisfia egy bölcsibe járnak, hétfőn kezdték, egyidősek is. Mi hétfőn voltunk státuszon, ők kedden. Nekem azt mondta a doki, hogy adjunk vmi vitamint, nekik pedig azt, hogy ne. Ugyanaz a gyerekorvos, ráadásul a kisfiú vesebeteg is, Lányom pedig még talán 5* volt beteg.
Ajánlanátok esetleg vmit? Mert én tavaly is csak cebiont adtam.
2011. szept. 8. 13:25
11/11 anonim válasza:
első vagyok. Az aloe vera gél nem gyógyszertári, terjesztőtől lehet venni eszembe jutot, hogy mikor volt a nagy influenzás tél, akkor mi az oscillococcinumot szedtük, az is nagyon bevált akkor, még megfázva sem voltunk, pedig körülöttünk mindenki beteg volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!