Milyen játékot ajánlotok 1,5 éves gyerkőcnek? (fiú)
Figyelt kérdés
Van két nagyobb tesó,szintén fiúk,így nagyon sok a játékunk,de én már karira gyűjtöm az ötleteket!2011. okt. 12. 15:58
1/6 anonim válasza:
Ne haragudj de miért nem lehet az írni hogy KARÁCSONY?! A szőr feláll a hátamon,az ilyen szövegtől,és társaitól!
2/6 anonim válasza:
Amit az én kisfiam szeret: autó, dömper, zenélő telefon, szintetizátor, gumilabda, plüssállatok
3/6 anonim válasza:
Ne már, h két nagyobb fiú tesó mellett még nincs annyi tapasztalatod, h ötlet kell! Nekem első gyerekem, de én már most látom, h mik érdeklik 19hónaposan.
Amúgy én valami garázs/autópályát szeretnék, mert mindene a kisautózás. Ilyesmit: [link]
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves válaszokat!ha nem tudtok normális választ írni akkor miért válaszoltok?(tisztelet a kivételnek)Talán azért nincs ötletem mert amint említettem sok a játékunk.Autópálya,dömper stb is van.Gondoltam valakinek van valami olyan ötlete amink nincsen.Amúgy az első sőt a második gyerekemnél is tudtam,hogy mit szeretnék!
2011. okt. 12. 16:25
5/6 anonim válasza:
szia
ne törödj velük
:)
valami Fisher Price-os készségfejlesztőt vennék abból mindig vannak újabbak
:)
mesekönyv, smboy-nak is vannak jó játékai de azok még drágábbak
6/6 anonim válasza:
Már mi is az ünnepekre készülünk játékügyben !A fiam igazi rosszcsont kisfiú, szerei apa szerszámait, kalapácsot, stb, így mi játékszerszámokkal lepjük meg!! Persze kap mellé egy autókészletet is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!