Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Kötelezhetnek-e, hogy az...

Kötelezhetnek-e, hogy az óvodában ebédeljen a gyerekem?

Figyelt kérdés
2013. nov. 4. 14:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindegy,a te gyereked,te tudod,hogy mit csinálsz vele....egyébként Kecskeméten élünk és ma is délután közös zenélés van....én ebből indultam ki.....de ha nálatok délelőtt van mindig program,az más.
2013. dec. 4. 16:27
 22/24 anonim ***** válasza:
Nálunk is ugyanaz van délutánonként, mint nálatok, kedves kérdező. A jegyzőtől érdeklődtél már?
2013. dec. 5. 07:51
 23/24 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom, hogy a jegyző nem gyevi bíró, aki a törvény felett áll. Ha a jogszabály szerint az intézmény kötelezhető az étkezés biztosítására, és nem a gyermek az étkezésre, akkor a jegyző sem határozhat mást. Másik oldalról, ha a jegyző hoz is ilyen határozatot, és én ennek ellenére ebéd előtt elhozom a gyerekeket, mit tud tenni az óvoda, vagy a jegyző? Akaratom ellenére nem tarthatja ott a gyerekeket, legfeljebb a gyermekvédelmet küldheti ránk, de szeretettel várom Őket, mert nem fognak mást látni, mint egy családot, akik egy családi házban laknak. Tehát leegyszerűsítve, akkor hozom el a gyerekeket, amikor akarom. Vélemény?
2013. dec. 5. 12:48
 24/24 anonim ***** válasza:

Nyugodtan elviheted ebed elott.

Ebbe senki nem szolhat bele. Nalunk is volt ilyen kislany az oviban, hazavittek ebed elott minden nap.

Amugy elnondom a delutani programot az ovodakban: ebed utan alvas, uzsonna, majd jatek szabadon. Nalunk a gyerekek olyankor mar az ajtot lesik, mikor jonnek vegre ertuk. Semmibol nem marad ki a gyereked.

2013. dec. 5. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!