Mikor ebédeljen 2 éves kisfiam?
Figyelt kérdés
Heti 3x bölcsibe jár de csak délelőtt így délre megyek érte 12.15-re érünk kb haza ! Akkor már nem akar rendesen enni ,azt nem tudom hogy azért ,mert álmos vagy még nem éhezett meg a tízórai gyümölcs után bár az nem sok ! Viszont 14.30 -ig szokott aludni kb . akkor már nincs későn az ebéd ?Ha így lenne jobb ,akkor mit egyen reggelire és tízóraira ,hogy eddig kibírja vagy egyen inkább ahogy szokott ebédre kevesebbet ?2011. okt. 12. 16:01
1/11 anonim válasza:
A bölcsiben nem ebédel?Nálunk 11:30-kor van ebéd a bölcsiben.nálunk is volt olyan,hogy kettő és három közt ebédelt,mert aludt.tízóraira a mi bölcsinkben gyümölcslé van.egy két szem rágcsával,annyira nem telnek el vele.Ott mikor van ebéd a bölcsibe?menj ebéd után érte,de akár ott is aludhat azokon a napokon.otthon te is tudod tartani utánna a beosztást.
2/11 A kérdező kommentje:
Nem eszik ott ezeken a napokon ,mert nem is alszik ott (fizetős ) ! Délelőttökre megy ,hogy gyerekek között legyen !
2011. okt. 12. 16:11
3/11 anonim válasza:
értem.Tudom milyen húzós,nekünk napi 656 ft ot kell fizetni.Akkor ha nagyon fáradt az ebédhez,akkor etesd meg mikor felkelt.
4/11 anonim válasza:
alvás előtt adj neki akkor valamit amit uzsonnára adnál,és akkor alvás után lehet a főtt kaja.
5/11 anonim válasza:
fiam 2 éves.igaz ő nem bölcsis,de ő alvás után eszik.fekvés elött neki csak 1 kakaó kell.3-kor keltem és utána ebédel.
6/11 anonim válasza:
menj érte hamarabb, mondjuk 15 perccel és pont haza értek délre és délben egyen.
7/11 fotucsok válasza:
Én ebből igazán nem csinálnék ügyet. Én úgy csináltam, hogy megkínáltam, azaz leültünk az asztalhoz,és ha nem kérte, vagy csak keveset evett, ébredés után befejezte. De ha rendre nem kéri, akkor nyugodtan tedd le aludni, nem lesz semmi baja tőle, ha ébredés után eszik :)
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm !
2011. okt. 14. 13:13
9/11 anonim válasza:
ha ilyen nagyot és jóízűen alszik,akkor biztosan nem éhes alvás közben. ne aggódj! :)
10/11 anonim válasza:
Korán reggelizzen, tíz óraira inkább étvágyat csináló gyümölcsöt egyen -nasit ne- , és lesz étvágya. Bár az időpont szerintem túl késő már neki. Az enyém is mindnig fél 12kor eszik és dél- fél egy között már kidől. Ha meg csúszok az ebéddel, akkor nem bírom elaltatni utána, kibillen a biológiai órájából . Nagyon pontosan működnek "ezek" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!