Szerintetek létezik, hogy gombával/folyással enged egy gyereket közösségbe a gyerekorvos?
Gondolom ki lett kezelve a kislány és azután kapta meg az igazolást, hogy mehet, nem?
Akkor meg miért ne engedné, ha rendben van?
Nem, nem lett kikezelve, pont ezért nem értem, hogy mehet így közösségbe.
Krémet kapott, amivel kenni kell (nem kellett, hanem kell, csütörtökön vitte így oviba az anyja, én meg tegnap tudtam meg az óvónőtől). Szóval jelenleg fennáll a betegség.
Hogy kapná el a többi gyerek? Mondjuk a közös wc-használattal.
De simán lehet, hogy én parázom túl... Nem tudom.
Elég nemtörődömnek kell lennie, ugyanis wc-n a többi kislány is elkaphatja.
Viszont az óvónő sem semmi, ha egy gyerek betegségét továbbadja a többi szülőnek...
Nezd, ha fertozo lenne, az orvos nem adott volna igazolast, hogy kozossegbe mehet.
Eselyes, hogy a kislany szervezeteben gyulladas volt, ami miatt felborult a szervezeteben az egyensuly, emiatt lett folyasa, erre adott az orvos neki -gondolom- Canestent -; ebbol pedig ovoneni kiokoskodta, hogy a gyereknek gombas fertozese van. Gratulalok az ovoneninek a sok eszehez es a tapintathoz.
Vegyel Domestos torlokendot es mondd meg a lanyodnak, hogy torolje le a wc uloket mielott a dolgat vegezne, ha aggodsz.
Köszi, a Domestos kendő jó ötlet!
Nem tudom a sztori részleteit, nekem úgy mondta el az óvónő, ahogy leírtam, hogy ő kombinált-e bele valamit vagy sem, azt nem tudom.
Azért nem kell az hinni, hogy az óvónő jobban ért a dologhoz, mint egy orvos.
Ha mehet közösségbe, akkor nyilván nem fertőző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!