Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Szerintetek létezik, hogy...

Szerintetek létezik, hogy gombával/folyással enged egy gyereket közösségbe a gyerekorvos?

Figyelt kérdés
A kislányom csoportjába jár egy kislány, akinek gombája és folyása is van, ennek ellenére hozott igazolást a gyerekorvostól, miszerint mehet közösségbe... Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy létezik ilyen, szerintem végigfertőzheti az egész csoportot... :(
2013. okt. 12. 10:25
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Hat az orvos csak ért hozza......
2013. okt. 12. 10:44
 2/23 anonim ***** válasza:

Gondolom ki lett kezelve a kislány és azután kapta meg az igazolást, hogy mehet, nem?

Akkor meg miért ne engedné, ha rendben van?

2013. okt. 12. 11:02
 3/23 anonim ***** válasza:
És mégis hogy kapná el a többi gyerek?
2013. okt. 12. 11:27
 4/23 A kérdező kommentje:

Nem, nem lett kikezelve, pont ezért nem értem, hogy mehet így közösségbe.

Krémet kapott, amivel kenni kell (nem kellett, hanem kell, csütörtökön vitte így oviba az anyja, én meg tegnap tudtam meg az óvónőtől). Szóval jelenleg fennáll a betegség.

Hogy kapná el a többi gyerek? Mondjuk a közös wc-használattal.

De simán lehet, hogy én parázom túl... Nem tudom.

2013. okt. 12. 12:27
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Elég nemtörődömnek kell lennie, ugyanis wc-n a többi kislány is elkaphatja.

Viszont az óvónő sem semmi, ha egy gyerek betegségét továbbadja a többi szülőnek...

2013. okt. 12. 12:49
 6/23 anonim ***** válasza:

Nezd, ha fertozo lenne, az orvos nem adott volna igazolast, hogy kozossegbe mehet.

Eselyes, hogy a kislany szervezeteben gyulladas volt, ami miatt felborult a szervezeteben az egyensuly, emiatt lett folyasa, erre adott az orvos neki -gondolom- Canestent -; ebbol pedig ovoneni kiokoskodta, hogy a gyereknek gombas fertozese van. Gratulalok az ovoneninek a sok eszehez es a tapintathoz.

Vegyel Domestos torlokendot es mondd meg a lanyodnak, hogy torolje le a wc uloket mielott a dolgat vegezne, ha aggodsz.

2013. okt. 12. 13:00
 7/23 A kérdező kommentje:
Nem rosszindulatból mondta el az óvónő, inkább azért, hogy "számítsunk" rá, ill. ne lepődjünk meg, ha a többi gyereknél is jelentkezik. Gondolkozok rajta, hogy hét elején veszek ki szabit, és itthon maradunk, de az a baj, hogy ha a többi gyerek elkapja, akkor semmire nem megyek két nappal, mert ők is tovább tudják adni. :(
2013. okt. 12. 13:01
 8/23 A kérdező kommentje:

Köszi, a Domestos kendő jó ötlet!

Nem tudom a sztori részleteit, nekem úgy mondta el az óvónő, ahogy leírtam, hogy ő kombinált-e bele valamit vagy sem, azt nem tudom.

2013. okt. 12. 13:03
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Hat tudod, nagyon primi az ovoneni. Neked joindulatnak tunik, de marhara serto, amit csinal es a kislany anyukaja siman feljelenthetne, hogy milyen alapon ad ki a gyerekerol egeszsegugyi informaciot. Plane egy olyan gyerekrol, akit az orvos egeszsegesnek nyilvanitott. En az anyuka helyeben biztos kivernem a balhet a vezetonel minimum.
2013. okt. 12. 13:07
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem kell az hinni, hogy az óvónő jobban ért a dologhoz, mint egy orvos.

Ha mehet közösségbe, akkor nyilván nem fertőző.

2013. okt. 12. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!