Létezik, hogy a Beba pro 2 tápszertől megy a babám hasa? 1 hétig kapta a dm saját márkás tápszertét, de a gyerekorvos azt mondta, hogy ő nem díjazza, inkább a Bebát adjam neki abból is inkább a pro-t.2 nap után elkezdett menni a hasa.
2. válaszoló vagyok megint.
Amúgy a dm-esből én is adtam egy dobozzal a fiamnak, nem volt tőle semmi baja, szerintem a dm-eset is nagyon ellenőrzik, szerintem ugyanaz van benne, mint a többiben nagyjából. Az orvosok nem szeretik, én is úgy tudom, hogy nekik sajnos érdekük, hogy adott tápszert írjanak fel. A dm-eset nem is lehet receptre, nyilván nem javasolják az orvosok. A dm-set én azért hagytam abba, mert úgy tűnt, hogy sokkal többet kell tenni egy adagból, mint a BEBA-ból, nagyon gyorsan fogy, és így nem olcsóbb, mint a BEBA. Szerintem tényleg az lehet, hogy minden babának más válik be, lehet, hogy neki ez nem, szerintem semmi gond nincs a dm-essel,ha neki jobb, mint a BEBA, akkor add neki azt! Ha tejérzékeny lenne, szerintem 1 hét alatt az kiderült volna a dm-esnél is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!