Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Létezik, hogy csípőficama van...

Létezik, hogy csípőficama van és eddig nem vették észre?

Figyelt kérdés
A legkisebb fiam 19 hónapos. Minden szűrésen részt vettünk mindig, soha nem mondtak rá semmit, hogy bármi baja lenne, nincs/ nem volt eltérés a combjainál sem. Elköltöztünk, új doki, védőnő, és a házidoki első kérdése az volt, hogy mikor műtik?! Mivel szerinte furán megy. Eddig mindenki azt mondta mindig, hogy milyen szépen mozog, milyen ügyesen megy. Egyébként 11 hónapos kora óta tud járni. Mondta a doki, hogy irány az ortopédia. Egyből mentem h adjanak időpontot, május végére kaptam csak, hiába mondtam hogy sürgős. Magándokira pedig jelenleg nincs pénzem. :( Lehetséges, hogy tényleg elnézték már születésekor a kórházban, majd a 6 hetes, illetve a 4 hónapos csípőszűrésen, és még ultrahanggal sem vették észre, és mégis baj van?? Vagy csak idióta az új doki, és élvezi, hogy ijesztget?! (látnék benne rációt, azon is ki volt akadva, hogy bárányhimlő ellen nem oltatok, hogy rota ellen sem oltattam be, és negyed órát veszekedett velem hogy felelőtlen vagyok)

2013. ápr. 2. 18:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez úgy fordulhat elő például, hogy bár a csípője oké volt, de mondjuk volt egy minimális izomrövidülés, ami nem zavarta a mozgásban, viszont ahogy nőtt, az izom nem "érte utol", és ezért a csípőjét "kimozdította" a helyéről, ezért lehet eltérés most.

Ha ebben bármilyen rációt látsz, menjetek el még egy UH- ra, baja nem lesz a fiadnak, csak kiderül, ha tényleg van probléma és az is ha nincs és csak a doki esett túlzásba.

2013. ápr. 4. 14:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Megyünk majd, nem kockáztatnék, de azért félek kicsit.
2013. ápr. 4. 20:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Főleg, hogy úgy tudom, ilyen idősen csak a műtét megoldás.
2013. ápr. 4. 20:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen,egy év feletti csípő hibakat már csak mutik,noverem kicsi volt anno és nem vettek eszre csecsemokent h gond van nala.Amikor elindult akkor mindig esett és sokat,osszecsuklott,öt mindket oldalon műtötték.

Azért írtam ezt le neked,mert nala nagyon latvanyos volt a csípő gond

2013. ápr. 5. 07:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Folyt.csak az előző véletlen elkuldtem...

És pont ezért gondolom,h nalatok nem hinném h komoly gond lehet,lehet csak kotottebb a csípő és tornaztatni kell majd,uhogy azért ne gondolj a legrosszabbra.

Írtad,h nincs pénz magandokira,kb 10 ezer ft egy ilyen vizsgalat,en tudom tukon ülnek ha egy ilyennel eloallna a doki,kérd a csaladod ha tud segíteni fogjatok ossze hatha oda eltudnad vinni hamarabb!

Ne haragudj,nem a penztarcadba akarok nyulkalni,csak attudom elni milyen lehet bizonytalansagban kivárni a májast:-(

És meg annyit,h a kisfiam,most 2 éves,ő már 5 hetesen kengyelt kapott,már a khban jeleztek szules után,h gond van.Tehát ezt csak azért írom,h ha komoly baj van azt azért eszrevenni ma meg már eleg alaposak!

En ha van némi kis halvány remény h osszejon a pénz rá akkor kérj segítséget a csaladodtol!

Minden jót szia

2013. ápr. 5. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!