Létezik, hogy csípőficama van és eddig nem vették észre?
Ez úgy fordulhat elő például, hogy bár a csípője oké volt, de mondjuk volt egy minimális izomrövidülés, ami nem zavarta a mozgásban, viszont ahogy nőtt, az izom nem "érte utol", és ezért a csípőjét "kimozdította" a helyéről, ezért lehet eltérés most.
Ha ebben bármilyen rációt látsz, menjetek el még egy UH- ra, baja nem lesz a fiadnak, csak kiderül, ha tényleg van probléma és az is ha nincs és csak a doki esett túlzásba.
Szia!
Igen,egy év feletti csípő hibakat már csak mutik,noverem kicsi volt anno és nem vettek eszre csecsemokent h gond van nala.Amikor elindult akkor mindig esett és sokat,osszecsuklott,öt mindket oldalon műtötték.
Azért írtam ezt le neked,mert nala nagyon latvanyos volt a csípő gond
Folyt.csak az előző véletlen elkuldtem...
És pont ezért gondolom,h nalatok nem hinném h komoly gond lehet,lehet csak kotottebb a csípő és tornaztatni kell majd,uhogy azért ne gondolj a legrosszabbra.
Írtad,h nincs pénz magandokira,kb 10 ezer ft egy ilyen vizsgalat,en tudom tukon ülnek ha egy ilyennel eloallna a doki,kérd a csaladod ha tud segíteni fogjatok ossze hatha oda eltudnad vinni hamarabb!
Ne haragudj,nem a penztarcadba akarok nyulkalni,csak attudom elni milyen lehet bizonytalansagban kivárni a májast:-(
És meg annyit,h a kisfiam,most 2 éves,ő már 5 hetesen kengyelt kapott,már a khban jeleztek szules után,h gond van.Tehát ezt csak azért írom,h ha komoly baj van azt azért eszrevenni ma meg már eleg alaposak!
En ha van némi kis halvány remény h osszejon a pénz rá akkor kérj segítséget a csaladodtol!
Minden jót szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!