Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Megszokja az ovit? 2 hét után...

Megszokja az ovit? 2 hét után is szinte egész nap sír!

Figyelt kérdés
2013. okt. 6. 12:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
sajnos nem jobb!sírdogál sokat napközben utánam!ma mentem már a hasát fájdította,aztán mikor itthon voltunk már nem fájt,vidáman játszott!próbálok erős lenni,és kitartó de megszakad a szívem,hogy Ő ott sír!
2013. okt. 8. 20:12
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia!Együttérzek veled!

Az én lányom lassan 2 hónapja jár oviba(előtte járt bölcsibe is)de még mindig üvölt mikor be kell menni és napközben is rengeteget sír :( Ő már itthon is mondja,hogy ugye anya ma nem megyünk oviba :( Ráadásul még a hiszti is újra előjött nála,de ez az igazi földhözverem magam típusú :(:(

Hát remélem minnél előbb megszokja,mert már az idegeim teljesen ki vannak :(

2013. okt. 10. 12:56
 13/15 anonim ***** válasza:

7 vagyok megint,

uh, sajnállak benneteket nagyon...nem akarod kivenni? lehet még nincs kész erre...

A óvónők rendesek, jól állnak hozzá?

2013. okt. 12. 14:09
 14/15 A kérdező kommentje:
Az óvó nénik rendesek aranyosak Vele,sokat vigasztalják,és itthon is úgy beszél Róluk,hogy szereti őket!reggel nincs gond az oviba menéssel,csak ott megunja Magát és sír hogy menjek érte!szóval szerintem nem az ovival van baja,hanem hiányzunk Neki!kivenni nem szeretném,és óvó néni sem ajánlotta!3,5 éves,gondolod nem érett az ovira?
2013. okt. 14. 12:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Én saját magamról tudok írni. Egészen első osztály végéig folyamatosan sírtam. Minden reggel kész kín volt számomra és anyukám számára is. Nem szerettem oviba, iskolába járni. Annyira nem akartam menni, hogy fizikai tüneteket produkáltam, pont mint a kisfiad. Fájt a hasam folyamatosan. Mindenfelé vittek kivizsgáltatni, hogy mi lehet a baj, de persze nem volt semmi. Felnőtt fejjel már tudom, hogy az volt a problémám, hogy hiába voltak kedves, aranyos óvónénik és tanítónénim egy valami hiányzott. Mégpedig a barátok. Valahogy nem tudtam senkivel sem igazi barátságot kialakítani, ezért én is unatkoztam és vágytam anyukám társaságára, akivel mindig olyan jó volt. Én azt próbálnám ki, hogy az ovis csoportból esetleg néhány gyereket meghívnék egy-egy délutánra, hogy megtanuljon a gyerek a többi kis gyerekkel együtt játszani. Ha beilleszkedne a csoportba, akkor szerintem megszűnne a problémád. Sok sikert és kitartást kívánok neked!
2013. dec. 30. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!