Szerintetek mennyi idő míg megszokja ténylegesen az ovit és nem pityereg egész nap?
Mi még kűzdünk...
Szept közepén kezdte, szintén volt beteg, többször is. Az elején volt, hogy egész nap sírt. Ez volt kb egy hét, most már hetek óta csak reggel pityereg, meg néha amikor kimennek az udvarra.
De így 3 hónap után sem szeret járni és csak elvan, de pl nem játszik a többi gyerekkel. Ha kérdezem, neki is csak az baja, hogy "nincs ott anya".
Első vagyok.
Még én is itthon vagyok a testvérével, én februárban kezdek majd dolgozni. Nekem sem fordult meg a fejemben, hogy hazahozom, később ugyanez lenne. Sajnos neki több idő kell, hogy megszokja. De muszáj, mert dolgoznom kell és egyébként is emberek között kell élni, szocializálódnia kell(ene).
Fáj a szívem érte, ha arra gondolok, hogy egész nap csak szomorkodik, de bízom benne, hogy ha ez elmúlik, akkor szeretni fogja majd az ovit. Ő már játszik, szépen elvan az oviban, csak az a gond, hogy a többiekkel nem kommunikál, és a közös játékokban sem vesz részt.
De ahogy az egész indult, én már ennek is örülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!