Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek mennyi idő míg...

Szerintetek mennyi idő míg megszokja ténylegesen az ovit és nem pityereg egész nap?

Figyelt kérdés
3éves volt két hét félnapos beszoktatás aztán egy hét betegség most van a 4.napja és egész nap pityereg, nem zokog, de azért a szívem szakad meg. alszik de sírva alszik el, ha megyünk érte zokog. kb mi várható? de mindig azt mondja menni akar szóval ilyen gond nincs csak látom hogy azért az elválás szörnyű meg hogy ott van hagyva...
2011. dec. 1. 09:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Mi még kűzdünk...

Szept közepén kezdte, szintén volt beteg, többször is. Az elején volt, hogy egész nap sírt. Ez volt kb egy hét, most már hetek óta csak reggel pityereg, meg néha amikor kimennek az udvarra.

De így 3 hónap után sem szeret járni és csak elvan, de pl nem játszik a többi gyerekkel. Ha kérdezem, neki is csak az baja, hogy "nincs ott anya".

2011. dec. 1. 09:48
 2/4 A kérdező kommentje:
és Te hogy bírod? én most a szabimat töltöm majd csak januárban kezdek, de alig bírom hogy ne hozzam haza, persze tudom hogy nem lehet mert neki lenne megint nehéz januárban így is az lesz a karácsony miatt, de folyton arra gondolok hogy én itthon csücsülök míg ő ott csak sírdogál
2011. dec. 1. 10:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam már középsős és még mindig vannak reggelek, amikor sír,hogy nem akar menni, mikor kérdezem miért mindig azt mondja mert nagyon szeretlek és hiányozni fogsz.Aztán délután mikor kérdezem milyen volt az ovi mindig nagy örömmel meséli miket csinálnak, de azért legtöbbször azt is hozzá teszi,hogy csak azért volt rossz mert hiányoztam neki.Egyébként amikor kezdte akkor kb. 3 hónapig minden reggel sírt,aztán lassan megszokta, de ahogy írtam most is vannak nehezebb reggelek,például most hogy betegség miatt nem volt oviba 2 hétig, nagyon rosszul esett neki,hogy megint menni kellett.
2011. dec. 1. 11:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Még én is itthon vagyok a testvérével, én februárban kezdek majd dolgozni. Nekem sem fordult meg a fejemben, hogy hazahozom, később ugyanez lenne. Sajnos neki több idő kell, hogy megszokja. De muszáj, mert dolgoznom kell és egyébként is emberek között kell élni, szocializálódnia kell(ene).

Fáj a szívem érte, ha arra gondolok, hogy egész nap csak szomorkodik, de bízom benne, hogy ha ez elmúlik, akkor szeretni fogja majd az ovit. Ő már játszik, szépen elvan az oviban, csak az a gond, hogy a többiekkel nem kommunikál, és a közös játékokban sem vesz részt.

De ahogy az egész indult, én már ennek is örülök.

2011. dec. 1. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!