Mit csináltok egész nap az óvodai szünetben,2,5 hónapig?
ő ügyeletben van én meg dolgozom... :(
majd 6 hetet lesz itthon, akkor strandolni fogunk, duna partra lemegyünk majd párszor, elmegyünk horgászni és mi ketten a fiammal elmegyünk pár napra nyaralni, majd hármasba egy hétvégére :)
én két hétig leszek szabin,július 1-14-ig.illetve 14-én már dolgozok.1-én indulunk nyaralni,szombaton jövünk haza
következő héten itt lesznek rokon gyerekek,velük lesznek programok,állatkert,játszótér,ez-az
aztán Mamázás lesz azokon a napokon,amikor dolgozok (nem dolgozok minden nap,mert 12 órázok,éjszakázok
lesz még egy vadaspark látogatás a nyáron egy közeli városba és el akarok menni a Szalajka völgybe egy napra
amúgy meg rengeteg játszóterezés lesz,meg itthon pancsi az erkélyen,néha strand is
Játszótér délelőtt és délután :)
Néha kiruccanás ide-oda: Kopaszi gát, Állatkert, Vadaspark, Gellérthegy, mama, papa, Dunapart.
mennyi időt vagytok a játszótéren?
mennyi idősek a gyerekeid? a játszón most vannak nagyobbak is?
Játszóteres vagyok.
8 hónapos, 2,5 éves, 4,5 éves gyerekek.
Reggel 9-től 11-ig vagyunk lent, ilyenkor jó árnyékos a játszótér.
Délután fél 5 fele megyünk le és 6 fele jövünk haza (szintén árnyék van).
Korosztály: 1-től évig, de a legtöbb 3-4 év körüli.
Akikkel mi vagyunk együtt, szinte egyidősek a gyerekek.
Jók is az árnyékos játszóterek, főleg ilyen melegben.
Merre laktok? Ugyanarra a játszóra jártok délelőtt és délután?
Délelőtt mindig ugyanoda megyünk, mert akkor meg is van beszélve a többiekkel.
Délután néha átmegyünk másikra.
Budapest
Ma egész jó volt az idő: árnyék, pici széllel :) :)
Hú, ma én nem mertem nekiindulni a gyerkőcökkel, már reggel kókadoztak. :) Te autóval jársz hármójukkal a játszóra?
Mi is Bp. XI. Ti merre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!