Ovis gyermekednek minden nap teszel tiszta játszós (főleg kinti) ruhát az oviba?
Nálunk külön kell bentre és külön kintre játszós ruha (+ bentre legyen még 1-2 váltás, ha bepisil, leönti magát, stb...)
Eddig úgy voltam vele, hogy amibe ment mackó nadrág, abba játszhatott kint, így minden nap tiszta volt. De nemsokára jön a hidegebb idő, bélelt nadrág kell.
Amibe beviszem, jó lenne ha nem lenne csupa homok, sár.
Vegyek még "egy csomó" bélelt nacit játszósnak? (kész vagyon) vagy elég, ha 2-3 naponta cseréljük le?
Ti hogy vagytok vele?
Nekünk mindig van bent 1-2 váltás tiszta benti is kénti is. AMi aznap rajta volt azt hazahozom mosni és reggel viszek másikat. Szóval minden nap tisztában van.
Eddig olyan 50-60 ezer körül vannak az őszi ruhái 2 cipővel és még kabátokat kell vennünk.
Erre találták ki a sárnadrágot, vagy esönadrágot, esökabátot.
Nálunk a gyerekeket még nagy esöben is kiviszik, mind vízhatlan nadrágban és kabátban.
Habár lányom van és így minden nap legginsben kisszoknyába megy. Mikor kiviszik öket, akkor ráadják az esönadrágot vagy egy farmert és mehet ki. Ha nagyon jó idö akkor csak leggins, de akkor sáros sem lesz. Ha hidegebb akkor farmer ha esös nyirkos akkor esönadrág.
Mikor bemennek akkor levetik és felakasztják.
Aldiban, lidl-ben nagyon olcson lehet kapni. Habár a tchibos minöség már jobb, de biztos más boltokban is lehet kapni.
ja, bocsánat, nem cicanadrág, LEGGINGS ...
:D
Egy poláros bélelt esőnadrágot én is vettem neki Lidl-ben. Bár esőben nem viszik ki őket.
De azt hiszem, még be kell ruházni pár bélelt nadrágra- így is-úgy is:)
Én abban viszem őket, amit aztán kintinek is szánok. Pl a fiamon bent vékony tréningnaci van, vagy harinsnya+rövidnaci, vagy fiúleggins, és amikor kimennek, az idő hűvösségének függvényében felhúz magára/vagy nem/ egy vastagabb mackónadrágot/farmert. A lányom szintén legginsben vagy harisnya+kisszoknyában van bent, kintre felvesz egy vastagabbat ha kell.
Lucskos időben nem mennek ki egyáltalán.
A zsákjukban van tartalék vastagabb és vékonyabb nadrág is, tehát ha valamit napközben cserélni kell akkor van mit ráadjanak, abban haza is tudom vinni, másnap pedig pótolom a tartalékot.
A kinti nacit attól függően cserélem , hogy koszos lett-e, előfordul, hogy két napig is tudják hordani, bár nem jellemző, az enyémek vadmalacok :)
Eddig egyébként 2-3 farmerjuk, 2 bélelt nadrágjuk és 2-3 béleletlen de vastagabb melegítőgatyijuk van. Szerintem ez elég lesz erre az őszre, mert harisnyával stb lehet variálni időjárástól függően, és amúgy is kétnaponta mosok.
esőnadrágot nem vettem, mert úgyse viszik ki őket, ha meg bejön az igazán hidegebb idő, akkor meg anorákozni fogunk.
Nálunk az oviban abban van,amiben viszem. Így mindennap tiszta ruhát kap.
Ha talán nem voltak kinn az udvaron, akkor persze másnap a legg fölé ráadom ugyanazt a farmert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!