Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Anyukák, mi a kedvenc mese...

Anyukák, mi a kedvenc mese figurája gyermekednek?

Figyelt kérdés
Legyetek kedvesek megírni, és azt is, hogy mennyi idős-lány avagy fiú. Mese dekorokat készítünk és jól jönne egy kis terepszemle:) Nagyon köszönöm előre is a válaszokat!
2013. szept. 22. 13:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Lányomnak nincsen. 3 éves. Szeret sok mesét, de nincs kedvence. Szereti a kedves figurákat, de nem kell, hogy egy meséböl legyen.

Szóval készítsetek ne csak meséhez csatlakozót, hanem mást is pl állatokat, virágokat...

2013. szept. 22. 13:26
 2/13 anonim ***** válasza:

2 éves kislány, Bogyó és Babóca.

Nézzük még a Gyerekdalokat, vagyis nem annyira nézzük, hanem táncolunk-éneklünk rá.

De ez nem annyira saját választás, mert TV-t nem néz, hanem én indítom el neki neten. Próbáltuk az Eperkét meg a Hupikék törpikéket, de nem tetszett neki.

2013. szept. 22. 13:28
 3/13 anonim ***** válasza:
5 éves fiú : pókember, 3 éves kislány: dóra, bogyó és babóca, barney
2013. szept. 22. 13:57
 4/13 anonim ***** válasza:
1,5 éves a fiam és a kedvencek: George, a bajkeverő majom; Sam tűzoltó; Pat postás.
2013. szept. 22. 14:17
 5/13 anonim ***** válasza:

2,5 éves kislányom kedvencei Bogyó és Babóca, illetve Thomas a gőzmozdony

5 éves kisfiam kedvence Verdákból a Matuka és a Villám McQuenn.

2013. szept. 22. 14:57
 6/13 anonim ***** válasza:

2.5 éves kislány

George a bajkeverő majom (minden mennyiségben) :DD

Bogyó és Babóca

Pingu

Tűzoltó Sam

Bob mester

Eperke ...talán

2013. szept. 22. 18:26
 7/13 anonim ***** válasza:

3 éves lányom Hello Kitty mániában szenved,de nem azért mert rá szoktattam hanem ha lát egy olyan ruhát,játékot vagy akármit amin az van akkor már azt szeretné megkapni.

Aztán vagy megkapja vagy nem.Arra próbálom rá vezetni hogy a pénz nem a fán terem,és az ilyen jellegű ruhákért szerintem elég sokat elkérnek.

Szereti még a Dóra a felfedezőt,a Disney hercegnőket(Aranyhaj,Hófehérke,Hamupipőke,Csipkerózsika)stb.

2013. szept. 23. 08:25
 8/13 anonim ***** válasza:

3 éves múlt nyáron a kisfiam, nagyon szereti a Thomas figurákat (Thomas, Percy, Gordon és Toby főleg), a Fimbles figurákat (Fimbo, Florrie, BabyPom) és a Noddyt.

Esetleg még Süsü és Kisvakond is.

A szobájában állatkertes dekoráció van, azt is szereti nézegetni.

2013. szept. 23. 10:11
 9/13 anonim ***** válasza:

3,5 éves kislány

Micimackó

Barátaim Tigris és Micimackó-Zűroldók

Csingiling

Kisvakond

2013. szept. 26. 10:49
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem vagyok anyuka, de kiakadtam, amikor tavaly egy 3 év körüli kislány azzal nyaggatta az anyukáját, hogy lesz-e este a "Horatio bácsi"?
2013. szept. 26. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!